A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élve találtak rá a halottasházban egy baleset áldozatára

Élve találtak rá egy dél-afrikai halottasház hűtőkamrájában egy nőre, akit órákkal korábban halottnak nyilvánítottak egy közúti balesetet követően.
A nőt a baleseti helyszínhez kivonult mentősök nyilvánították halottnak, mivel semmilyen életjelet nem adott. A balesetet szenvedett gépkocsiban három áldozatot találtak, valamennyit halottnak nyilvánították, majd egy halottasházba vitték őket.

Amikor a halottasház egyik alkalmazottja a hűtőházba helyezett holttesteket ellenőrizte, azt találta, hogy egyikük lélegzik. A nőt a carletonville-i kórházba szállították.

A mentősök közölték, hogy az áldozatokon minden vizsgálatot az előírásoknak megfelelően végeztek el, és nem tudják, miként történhetett meg az eset.

“A mentősöket porig sújtották a történtek. Munkánknak nem része, hogy élőket holtnak nyilvánítsunk, sokkal inkább az, hogy életben tartsuk őket” – mondta Gerrit Bradnick, a Distress Alert mentőszolgálat igazgatója.

A cég vizsgálatot indított az eset feltárására.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések