A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elevenen égtek el a Nyárlőrinc közelében történt baleset sérültjei

A történteket egy szemtanú mesélte el a helyi lapnak.
Súlyos baleset történt vasárnap este a 44-es főút 22-es kilométerénél Nyárlőrinc közelében. Egy Honda gépkocsi előzött egy motorkerékpárt, majd egy BMW-t, amikor frontálisan ütközött egy szemből érkező Peugeot gépkocsival. A Honda az út menti árokba borult és kigyulladt, három személy égett az autóban - írja a baon.hu.

A lapnak a BMW vezetője mesélte el, hogy mi történt pontosan. A férfi a mentősökkel együtt segíteni próbált a Hondába szorult sérülteket. Elmondása szerint az ajtót próbálta kifeszíteni és nyugtatta a kocsiban ülő nőt, aki folyamatosan segítségért kiabált.
"Hirtelen egy lángcsóva csapott ki az autó oldalán, a mentők porral oltóval igyekeztek elfojtani a tüzet, de pillanatok alatt beborította az egész autót, nem tudtuk kimenteni a benne ülőket, elevenen égtek el"
- idézte fel a szörnyű pillanatokat a lapnak László István, aki feleségével utazott a BMW-ben. Akárcsak a másik autó utasai, ők is kisebb karcolásokkal megúszták. A felesége a mellkasát fájlalta, így őt megfigyelésre kórházba szállították.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések