A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dúl a szerelem: Justin Bieber Insta-posztban tette hivatalossá eljegyzését

Élete szerelmének nevezte a modellt, egyben Isten áldását kéri frigyükre.
Az elmúlt napokban felröppent egy pletyka, miszerint Justin Bieber eljegyezte újdonsült barátnőjét, Hailey Baldwint, azonban egészen eddig egyikőjük sem erősítette meg a hírt. Ám szerencsére nem kellett sokáig várnunk, a 24 éves popsztár egy megható Insta-posztban adta a világ tudtára, hogy a pletyka igaz, és most már tényleg a modellel tervezi hátralévő életét.
"Elköteleződöm, hogy azzal töltsem az életem, hogy téged szeretlek, hogy kedvességgel és odaadással fordulok feléd. Megígérem, hogy tisztelettel vezetem majd a családunkat, és hagyom, hogy Jézus támogassa minden tettünket és döntésünket a Szentléleken keresztül. A szívem teljesen a tiéd, és mindig te leszel a legfontosabb számomra" 
- írta Bieber

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!
Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

A popsztár azt is kiemelte, hogy a hetedik hónap hetedik napján kérte meg szerelme kezét, és úgy érzi, Isten vigyáz rájuk és támogatja a házasságukat.

Azt eddig is tudtuk, hogy Justin mélyen vallásos, ez az üzenet azért valószínűleg sokakat meglephetett. Úgy tűnik, tényleg rajong egymásért a két sztár, már csak arra lennénk kíváncsiak, mit szól mindehhez Bieber exe, Selena Gomez.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések