A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: műszempilla eltávolításhoz akarta riasztani a mentőket egy nő

A múlt hét egyik legmeglepőbb segélykérést osztotta meg az Országos Mentőszolgálat: műszempilla eltávolításához kérte a mentők segítségét egy nő!
– Vasárnap egy nő műszempillái eltávolításához kérte a mentők azonnali segítségét – írta az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán a múlt hetük egyik legmeghökkentőbb "riasztását". A segélykérés 25 percesre sikerült, mert a zokogó bejelentő csakis egy női mentős kitartó érdeklődésének köszönhetően volt hajlandó elárulni, miért is szeretné, ha egy mentő most rögtön kivonulna hozzá.

A hét egyik legmeghökkentőbb riasztása


– A mentésirányító hosszú percek alatt ugyan, de megnyugtatta a pityergő szombat esti bálkirálynőt, és meggyőzte hogy problémája akár némi babaolajjal is orvosolható. Vonalban maradt, és szilárd lelki támaszt nyújtott egészen a műszempilla-eltávolító beavatkozás végéig – folytatták a mentősök, akiknek végül a bejelentő is hálásan köszönte a megnyugtató segítségét és a roham kocsi is riasztható maradt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések