A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csecsemőgyilkosság Pásztón: elvették az apától a lefejezett baba testvérét

Újabb sorscsapás érte azt a három gyereket, akiknek anyjáról idén év elején derült ki: negyedik testvérüket a gyanú szerint könyörtelenül megölte.
A picinek csak a koponyája került elő, amelyet egy kutya talált meg egy szelektív hulladékgyűjtő mellett - tájékoztatott a Blikk.

A bűncselekmény miatt előzetes letartóztatásba került H. Mónika, így a három gyerek nevelése az apukára, M. Jánosra maradt. Az egyedül maradó férfi egy ideig eleget is tett kötelességének, az utóbbi időben azonban történt valami, mert a gyerekeket a gyámhivatal kiemelte a családból és nevelőszülőkhöz kerültek.

– Sajnos János az utóbbi időben sokat ivott, valószínűleg nem bírta a stresszt, amit a gyerekek nevelése és Mónika szörnyű tette okozott. Elég lelkis fickó, régebben sem viselte jól a feszült helyzeteket, és ilyenkor gyakran a pohár után nyúlt. Valahol sajnálom, mert amikor nem piál, teljesen normális, és kifejezetten jól bánik a kicsikkel. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a gyerekek nem maradhattak együtt, a legkisebbet másik családnál helyezték el, mint a két testvérét – árulta el János egyik közeli ismerőse.
A Vasárnapi Blikk információja szerint a férfinak új otthont is keresnie kell, mert amelyben eddig éltek, onnan távoznia kell. Sőt állítólag a családjával is megromlott a viszonya, miután kiderült, hogy titokban meglátogatta a börtönben párját, Mónikát.

H. Mónika a szilvesztert egyik barátnőjénél töltötte Pásztón. A buliból azonban hirtelen elment, anélkül, hogy búcsúzott volna. Később derült ki: a település egyik kihaltabb részére ment, ahol megszülte gyermekét. A nő terhességéről senki sem tudott, még párja és legközelebbi barátnői sem. Az még mindig nem tisztázott, hogy pontosan mit tett a babával, akinek a mai napig csak a koponyája került elő, a többi testészéről azóta sem tudni, hogy hol lehetnek.

H. Mónika tagadta, hogy megölte a csecsemőt, állítása szerint ő otthagyta magára a folyóparton, azonban nem bántotta. Úgy tudjuk, a nő több poligráfos vizsgálaton is megbukott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések