A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutálisan kivégeztek egy orosz maffiafőnököt saját szabaduló ünnepségén - Videó az esetről

Saját ünnepségén ölte meg egy bérgyilkos az orosz maffiavezért, Alexander Zhestokovot.
A 39 éves Alexander Zhestokov börtönből való szabadulását ünnepelte éppen, amikor feketeruhás, kapucnis támadója legalább hat lövéssel végzett vele. A bandavezér összeesett és azonnal szörnyethalt.

A brutális gyilkosságról videó is készült, melyen látszik, hogy a maffiafőnök éppen egy társaságban beszélget, amikor a semmiből megjelenik támadója, egészen közel lopózik hozzá, hátához nyomja fegyverét és leadja a lövéseket, majd eltűnik. A videó végén egy barátja arccal lefelé fordítja a holttestet.


Zhestokovot július elején helyezték szabadlábra, miután letöltötte börtönbüntetését, zsarolásért, és csalásért. A férfit 2013-ban egy maffiabanda vezetésével is meggyanusították, ám senki nem volt hajlandó tanúskodni ellene. Az áldozat kétes ügyei és bűnözőkből álló ismerettségi köre miatt a nyomozóknak rengeteg szálat kell kivizsgálniuk, hogy megtalálhassák az elkövetőt - írja a Daily Mail.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések