A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Berettyóújfaluban karambol történt, Szoboszlón mosógép égett

Karambol történt Berettyóújfaluban is, Szoboszlón mosógép égett szombat késő délután. 
Egyhektáros területen Egyeken, a Fő utcában foltokban a tarló égett szombat hajnalban. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött tegnap délelőtt Debrecenben, a Füredi úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat pedig az autó vezetőjét kórházba szállította.

Berettyóújfaluban, a Honvéd utca végén két autó ütközött össze szombat délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű feszültségmentesítését, majd az úttesten szétszóródott törmelékeket összetakarították. Személyi sérülés nem történt.

Késő délután egy mosogatógép gyulladt ki Hajdúszoboszlón, az Álmos utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott élők a tüzet eloltották. A tűzoltók átvizsgálták a mosogatógépet, majd átszellőztették az épületet.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések