A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az összes fiút sikerült kimenteni a thaiföldi barlangból, az edző maradt utoljára

Őt sem hagyták egyedül, a mentőosztagból több szakember is vele volt, amíg ki nem szabadították.
Elérkezett a thaiföldi barlangi mentőexpedíció utolsó, harmadik szakasza: kedden  a profi búvárokból álló osztag kihozta a több mint két hete bent rekedt ifjúsági focicsapat összes tagját, az edzőt hagyták utoljára.

Legvégül egy 19 fős egység merült alá a barlangba. Miután az utolsó négy fiút kihozták, az edzőjük sem maradt egyedül, vele van több szakember a haditengerészettől, aki a mentést segíti, beleértve egy ausztrál orvost is. A barlangból kijőve azonnal kórházba szállítják a fiúkat, legalább egy hétig tartják őket megfigyelés alatt. Úgy tudni, a kihozott fiúk állapotát stabilizálták, mindegyikük jól van, főleg a körülményekhez képest, bár maszkot és védőruhát kell viselniük egyelőre a fertőzésveszély miatt. Családtagjaikkal is csak üvegfalon keresztül találkozhatnak.

A mentés jól, a vártnál gyorsabb tempóban haladt eddig is, most már csak az edzőt kell kihozni. Külföldi lapinformációk szerint az utoljára kimentett fiú a csapat legkisebbje volt.

Itt egy élő közvetítés a legfrissebb hírekkel:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések