A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az M1 bemondónője Insta-posztban reagált a fradis gigabakira

Lipcsei Betta szerint tegnap Belgium a Ferencvárossal csapott össze a vb-n. Ugyan még élőben kijavította magát, de most Instagramon is megszólalt.
Hatalmasat bakizott Lipcsei Betta, az M1 bemondónője a keddi híradóban: a tegnapi elődöntő első meccsén Franciaország Belgium ellen lépett pályára, a műsorvezető azonban picit másképp konferálta fel a dolgot: akkor és ott úgy gondolta, hogy a belgák valójában a Ferencvárossal csapnak össze.


A legnagyobb sportoldalak és a trollok is felkapták az alig 15 másodperces videót, Lipcsei Betta pedig kapott hideget-meleget. Természetesen záporoztak a kommentek: a legtöbben azt kifogásolták, hogy miért egy nő beszél a fociról. Most humorosan egy fotóval üzent azoknak, akik felkapták a fejüket a teljesen indokolatlan bakira:


"Belgium után holnap este jöhet a Maccabi Tel-Aviv a Ferencvárosnak az Európa-liga selejtezőjében" – írta a bemondónő, majd hashtagekben megköszönte, hogy ennyien nézik a híradót, és hozzátette, hogy ennek ellenére imádja a világbajnokságot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések