A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A pozitív testképért állt ki a Csajok sztárja – több százezer lájkot kapott a kép

Vírusként terjednek a Lena Dunham előtte-utána fotói. Csak éppen nem az a lényeg bennük, hogy milyen jó volt neki vékonyabban.
Dunham tegnap osztotta meg Instagram oldalán azt a két képet, melyen meglepően máshogy néz ki, írja a Cosmo. Az író-rendező-színésznő-aktivista posztjában azt ünnepli, hogy ma mennyivel jobban érzi magát, mint egy éve, amikor az első, őt sokkal vékonyabbnak mutató fotó készült. A poszt az első órában 200 ezer lájkot kapott, ami elég menő, miután Lena posztjait általában 18 ezren szokták kedvelni.

A bal és jobb oldali kép között több, mint egy év telt el: az elsőt 2017 áprilisában készítették, a másodikat tegnap. És noha Lena megemlíti, hogy 10 kilót hízott azóta, azt is hozzáteszi, hogy sokkal jobban állapotban van minden szempontból, mint egy éve.

Lena Dunham (@lenadunham) által megosztott bejegyzés,

Korábban ugyanis sokkal egészségtelenebbül élt, s életének meghatározó motívuma a szorongás volt. A színésznő azt is elárulja, hogy néha vágyakozva nézi a régebbi képeit, de csak addig, amíg eszébe nem jut, hogy mennyi fájdalmat kellett akkoriban elviselnie. Ma már „csak azok az emberek bókolnak nekem, akik számítanak, s olyan okból, ami számít – és van ennél többre szükségünk?” – teszi fel a költői kérdést.

Dunham komoly egészségügyi problémákkal is küzdött, ami idén év elején kulminálódott egy kórházi drámában: februárban méheltávolítást végeztek rajta. Bevallása addig szerint cukron, koffeinen és gyógyszereken élt, most pedig elégedetten dől hátra, amikor gépelés közben megérzi a derekán lévő zsírpárnákat.

Meg kellett műteni a Kossuth-díjas színésznőt!

Kényszerpihenőre szorult. A rengeteg munka után kényszerpihenőt kell tartani a nyáron Kubik Annának, ugyanis egy hónappal ezelőtt epehólyag-műtéten esett át. A Kossuth-díjas színésznő komoly fájdalmakkal küzdött, gyakran a fellépések alatt is, ezért volt szükség a műtétre, de már túl van a nehezén. "Novemberben kezdődtek a görcsök, amiket először fájdalomcsillapítóval kezeltem, de aztán már az sem segített.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések