A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A gyerek súlyos betegséggel küzdött, a család pedig nem bírta tovább, megölték a kislányt

Június végén egy 9 éves kislány holttestét sodorta partra a víz egy autópályahíd alatt, a kínai Nanjing városában. A helyi hatóságok heteken át vizsgálódtak a lány halála ügyében, akinek hátizsákjában két darab, egyenként két kilogrammot nyomó téglát találtak.
Eleinte azt gondolták, hogy öngyilkosságot követhetett el, de egy hónap nyomozás után kiderült a szörnyű igazság. A kislány megölték. Méghozzá saját apja és nagyapja – írja a Shanghai.ist.

Nanjing város rendőrsége a héten jelentette be, hogy letartóztatták a két férfit a kislány meggyilkolása miatt. Közlésük szerint mindketten beismerték, hogy ők lökték be a folyóba a gyereket, miután a téglákat berakták a táskájába.

Egy rokon egy helyi lapnak elmondta: a kislány Little-kórban szenvedett (agyi eredetű bénulás), és amikor kicsi volt, családja igyekezett mindent megtenni a gyógyulásáért. Több városba is ellátogattak, és több mint százezer jüant költöttek kezelésére, de végül a betegség felőrölte a családot. Szülei elváltak, ő pedig egyik nagymamájához került.

A nagymama éveken át nevelte a gyereket, de mivel kórházba kellett mennie egy műtétre, a lány nagyapjához került, Nanjing városába. Nem sokkal később a nagypapa és a lány apja megegyeztek, hogy megölik a gyereket. A család igyekezett titokban tartani a lány eltűnését, de végül lebuktak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések