Hirdessen itt

Szolnoki mentőbaleset - Stabil a Péterfy Sándor kórházba szállított sérült állapota

Túl van az életveszélyen, jelenleg stabil az állapota annak a fiatalnak, akit a szerdai, Szolnokon történt mentőbaleset után a Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézetbe vittek - közölte az intétmény főigazgató-helyettese csütörtökön az MTI-vel.
Flóris István a közleményben azt írta, a sérült a fejét, vállát és több végtagját érintő súlyos sérüléseket szenvedett. Szerdán elvégezték a sürgős műtéti beavatkozásokat, de előreláthatóan még több műtétre lesz szükség.

A sérültet továbbra is az intenzív osztályon látják el, teljes felépülése várhatóan hosszú időt vesz igénybe - tette hozzá.

Szerdán Szolnokon egy mentőautó és egy utasokat szállító autóbusz ütközött össze. A balesetben ketten meghaltak, többen megsérültek.

Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója az M1 aktuális csatornának szerdán azt mondta, hogy a mentőautóban tartózkodó mentőápoló és mentőtiszt súlyosan megsérült, őket a budapesti Honvédkórházba, illetve az Országos Baleseti Intézetbe szállították két mentőhelikopterrel.

Hozzátette: az autóbusz húsz sérültje közül egy ember súlyosan, a többiek könnyebben sérültek meg. A sérültek között két gyermek is van, az ő állapotuk kielégítő, stabil.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések