A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt pancsol majd nemsokára Neymar: ilyen luxusban laknak a focivébé alatt a válogatottak sztárjai – fotók

Kacsalábon forgó paloták várják a nyári, oroszországi labdarúgó-világbajnokság szereplőit.
A fogadóirodák által az aranyéremre legesélyesebbnek tartott Brazília a házigazda egyik legmodernebb és legelőkelőbb szállásán, a Szocsiban található Swissotel Resort Kameliában piheni ki a csoportmeccsek fáradalmait. A hotel üzemeltetői annyira büszkék rá, hogy vendégül láthatják Neymart és társait, hogy még a Facebook-borítóképükre is kiírták.
A minden vb-n nagy terveket szövögető, de rendre elbukó angolok igyekeztek a stílusukhoz illő elegáns szállodát keresni, s erre a szentpétervári Forrest Mix Sport & Relaxben találtak rá. Harry Kane és társai nyitott, valamint fedett medencében is lazíthatnak, de edzőterem, SPA-részleg és egyéb szolgáltatások várják még őket.

Harry Kane az angol válogatottal Szentpéterváron lakik majd a csoportmeccsek alatt /Fotó: ferestmix
A színpompás épületektől eltér a dánok választottja, a krasznodari Beton Brut Resort, amely nem túl mutatós, olyan mint egy nagy betonkocka, de annál modernebb, s legalább nem is kerül annyiba, mint a cicomásabb társai.
A 32 résztvevő közül nem minden válogatott választott luxusszállodát, a spanyolok például az FC Krasznodar akadémiáján szállnak meg, míg Nigéria a jesszentuki szanatóriumban készül és regenerálódik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések