A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ilyen a híres magyar aktmodell élete: a nehéz napokon is dolgoznia kell, így oldják meg

Müller Fanny aktmodell ideje fél évre előre be van táblázva, annyian foglalkoztatják. Legutóbb egy magyar fotós kedvéért, a városi balerina projekt miatt utazott haza, ám egyébként rengeteget tartózkodik külföldön, a világ minden tájára hívják dolgozni.
Most az RTL Klub reggeli műsorában vendégeskedett, ahol sok műhelytitkot megtudhattak a nézők arról, milyen is egy igazi aktmodell élete.

Fanny elárulta, 18 éves kora előtt is modellkedett, workshopokon vett részt, és amikor betöltötte a 18-at, megkérdezték tőle, nem lenne-e kedve az aktmodellkedéshez. Zavarban volt, de végül megtalálta a helyét ezen a pályán. Nem az erotikus, hanem a művészi akt vonalon mozog, mint mondja, a fotókon megpróbál minél több formát kihozni a teste segítségével.

A meztelen munkával kapcsolatos gátlásokról azt mondta: – Megszokja az ember, teljesen más közeg, nem arra figyelünk, hogy meztelen vagyok, hanem arra, hogy mit csinálunk.

Müller Fanny még arra a kényes kérdésre is válaszolt, hogy mi történik a menstruációs időszakban, dolgozik-e a „nehéz napokon?”

Elárulta, mivel rengeteg a munkája, nem teheti meg, hogy kihagyja ezeket a napokat:

– Az a szerencsém, hogy azokon a napokon nem szoktam felpuffadni, viszont nagyobb a mellem – nevetett Fanny. Azt pedig, hogy ne látszódjon odalent semmi, mondjuk a tampon zsinórja, szintén meg kell oldani, szóval eldugják…

A magyar aktmodell azt mondja, szerencséjére kevés előítélettel találkozik a munkája kapcsán, és olyan sem szokott előfordulni, hogy egy munka álcája alatt ki akarnak vele kezdeni. – Fél évre előre le vannak egyeztetve a munkáim, és aki fél évre előre munkát egyeztet, az nem azért teszi, hogy aztán bepróbálkozzon – mondta.  Persze, van olyan, hogy idegenek Facebookon, e-mailben próbálkoznak nála, de ezeket figyelmen kívül hagyja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések