A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bacskai klasszis teljesítménnyel nyert

A Felix Promotion teltházas, remek hangulatú rendezvénnyel, Bacskai Balázs pedig világklasszis teljesítménnyel búcsúztatta a tavaszi profi boksz versenyszezont.
Karrierje eddigi legjobb riválisával találkozott „Benji”, hisz Jean Carlos Prada amatőrként és profiként is kiváló eredményekkel rendelkezik. A magyar bunyós a kezdő gongszó pillanatától nagy nyomás alatt tartotta fordított alapállású ellenfelét, sok ütéssel, pontos találatokkal operált, és már a második menetben kétszer padlóztatta Pradát. A küzdelem a harmadik menetben egy testütéssel fejeződött be.

- Már az elején éreztem, hogy fekszik az ellenfél, de nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan be tudom fejezni a mérkőzést. Kijött az elvégzett munka – fogalmazott Bacskai. - Köszönöm a szurkolást, a közönség is nagyban segített a magabiztos győzelem elérésében.
A boxgálán Hegyi Barnabás, Darmos József, Harcsa Norbert, és Törteli Balázs is győztesen hagyta el a küzdőteret. A Magyar Ring profi boksz gálák sorozata szeptemberben folytatódik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések