A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Svédország! Halálra rugdosta a svéd nőt a visszatért kitoloncolt migráns

Az ag­resszív férfit 1997-ben egy­szer már vissza­küld­ték Iránba, de egy évvel ké­sőbb már ismét Svéd­or­szág­ban volt. Ha a sors nem szól közbe, a 60 éves nő még min­dig élne…
A sors fura játéka, hogy a 60 éves svéd asszony, Eva Engberg még ma is élhetne, ha nem örökölt volna. Igen ám, de Eva testvére elhunyt és a nő tőle örökölt egy birtokot és egy rajta lévő parasztházat Berghemben.

Az 52 éves iráni Amir Zamani, akit 1997-ben egyszer már hazatoloncoltak,ám egy évvel később ismét könnyedén visszatért Svédországba majd több ideiglenes tartózkodási engedélyt is kért és minden határozat ellen fellebbezett,éppen azon a birtokon dolgozott.

Amikor Eva testvére elhunyt, a bevándorló úgy vélte, hogy a ház egy része és a garázs is őt illeti meg, mert – úgymond – ez volt az elhunyt testvér végakarata.

A garázshoz azért ragaszkodott, mert ott üzletelgetett, habár a cikkből nem derült ki, hogy mivel. Érthető, hogy az odaköltöző asszony nem jött ki vele, félt tőle és el akarta küldeni.

A közöttük lévő nézeteltérések odáig fajultak, hogy – legalábbis az ügyész szerint – Amir Zamani az egyik nap halálra rugdosta az idős nőt.

Habár a férfi tagadta a vádat, a nemrég befejeződött perben a bíróság bizonyítottnak látta a bűnösségét és 16 év börtönre ítélte. Emellett, immár másodszor is kiutasították az országból.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések