A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ő “Ferike”, aki végzett a 8 éves sólyi kislánnyal

A rendőrök szinte minden házba bekopogtak és egy fantom képet mutattak. A sólyiak azonnal felismerték F. Ferikét. A hajmáskéri cigány fiú most 16 éves, de csak nemrég sikerült befejeznie az általános iskolát. Kifejezetten nehéz körülményei, családi viszonyai korán megpecsételték a sorsát. A hajmáskériek szerint már kisgyermekként renitens volt, erőszakos, kiabált a társaival és felnőttekkel is. Egy alkalommal tanítónénijét is székhez kötözte.
De az oktatási rendszer tehetetlennek bizonyult – elbocsátani nem merték, nehogy szegregációval vádolják az intézményt – mesélték a Jókai lakótelepen, ahol nem sokkal ezelőttig F.-ék éltek.

Mivel sem az anya, sem az apa nem dolgozik, a lakbért nem tudták fizetni. Néhány héttel ezelőtt lakoltatták ki őket és egy szegényes családi házba kerültek a hajmáskéri Rákóczi utcában. A településen azt beszélik, gyakran járt rendőr a családnál, a hangoskodás mindennapos volt, és családon belüli erőszak is előfordult.

Még szombat délelőtt is helyszínelek a pataknál, ott ahol a kislány holttestét megtalálták

Azt, hogy pontosan mi történt pénteken este, senki sem tudja. A kis Adrienn, talán túl nyitott, túl barátkozó volt a fiúval. Azt hihette, hogy ahogy a szomszédok is mindig megszeretgették, elbeszélgettek vele, ez a fiú is barátságos lesz. Játszik vele. Még az is lehet, hogy így kezdődött, aztán más irányt vett a dolog. Az a hely, ahol az összetört, mezítelen kis testet megtalálták, néhány kilométerre van a Fő utcától, ahol Adrienn lakott és ahonnan a fiú elcsalhatta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések