A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Miért ült egyedül Meghan Markle édesanyja az esküvőn?

Egyre több ember beszél arról, hogy miért ült egyedül Doria Ragland, Meghan Markle édesanyja a hercegi esküvőn.
A 61 éves Doria Ragland végig egyedül ült a Szent György kápolnában lánya május 19-i esküvőjén. Úgy tudni, az örömanya pont II. Erzsébet királynővel szemben foglalt helyet a kápolnában. Doria könnyes szemekkel figyelte, ahogy Meghan és Harry örök hűséget fogad egymásnak. Az édesanyát, aki Los Angelesben jógatanárként dolgozik, a legtöbben szinte az égbe emelték a történelmi esemény után, amit több mint 2 milliárdan figyeltek a világ minden részéről.

„Gyönyörű, történelmi pillanat volt, ahogy Doria egyedül ült a kápolnában, ahol olyan erőt és kecsességet mutatott, ami biztosan nagyon inspiráló lehet Meghan számára” – írta egy rajongó, míg mások szerint ilyen az, ha valaki egyedülálló szülőként él. A hivatalos magyarázat szerint Meghan Markle szülei 1987-ben váltak el, ám eredetileg együtt jelentek volna meg az eseményen, ahová végül az apa nem jutott el, arra hivatkozva, nincs olyan állapotban, hogy elutazzon Angliába.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések