A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megbukott az Európai Unió vezetősége!

Már most kimondható, hogy megbukott az Európai Unió jelenlegi vezetősége és a 2019-es választás napján az Orbán Viktor álláspontját követők fognak többségbe kerülni.
Puskás Imre, a Fidesz szóvivője Napi aktuális című műsorunkban elmondta egyre több olyan párt nyer az Európai Unió tagországaiban, amelyik Orbán Viktor álláspontját követi. Hozzátette, nemcsak a politika, hanem a miniszterelnök személye is sok támogatóval bír.

Orbán Viktor azt mondta, hogy az Európai Néppárt segítséget kért a Fidesztől, hogy nyerjenek a 2019-es Európa Parlamenti választásokon.

A migráció kérdése a legfontosabb kérdéssé vált és nem azért, mert a politikusok erről kezdtek el beszélni, hanem azért, mert az európai emberek azt látják, hogy az ő életükre ennek van a legnagyobb hatása. Dönthetnek arról, hogy a migrációnak gátat szabnak és megállítják – válaszolta a szóvivő arra a kérdésre, mi a tétje a választásnak.

Hozzátette, komoly vita folyik arról Európában, hogy mi a helyes magatartás, mindenkit be kell- e engedni, zöld lámpát kell-e adni a migrációnak vagy éppenséggel piros lámpát kell mutatni.

Magyarország egyértelműen amellett foglalt állást elsőként, hogy az unió határainál meg kell állítani a migrációt. Egyre több olyan párt nyer az Európai Unió tagországaiban, akik egyetértenek a magyarok álláspontjával – magyarázta Puskás Imre.

A választók azok, akik változtatni fognak az álláspontokon azzal, hogy leváltják azokat, akik ma a Parlamentben vannak. Vélhetően többségbe kerülnek majd az Európai Parlamentben azok a képviselők, politikusok, akik ezt az álláspontot képviselik, amelyet képvisel Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP is – hangsúlyozta.

Kiemelte: számos ismeretünk van arról, hogy mennyire sok támogatóval bír, nemcsak egyszerűen ez a politika, hanem személy szerint Orbán Viktor is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések