A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kalapácslengető migránsok borították vérbe a várost – Videó!

Brutális migráns összecsapás történt Nagy-Britanniában, Birminghamnél. Több tucat kalapácslengető gengszter esett egymásnak, vérrel borítva be mindent. Ráadásul még egy Mercedes gépkocsit is szétvertek – írta meg a The Sun.
Az esetről videó is készült. A sokkoló felvételen látszik, ahogy több tucat vad gengszter egymást csépeli. Kalapácsokkal, krikett ütőkkel és fadarabokkal püfölték egymást. Az is jól látszik, ahogy egy ember vérző fejjel rohan, miután egy gengszter csapat elkapta és megverte. A brutális verekedés a Kabul Darbar étterem előtt tört ki.

A drámai felvételen az is látszik, ahogy egyikük fel-le ugrál egy Mercédeszen, amíg a társai betörik az ablakait. A Mercedes váza is teljesen eldeformálódik.

A rémült vásárlók az étterembe menekültek, egyikük megpróbált kimenni az étterem elé és leállítani a vandálokat, de válaszul egy kocsihoz nyomták. Ezután a csapat egy egyedül sétáló embert választott célpontul, akit a földhöz vágtak, mikor az megpróbált elmenekülni. Később lehet látni, ahogy a járdán ül,  a fejéből ömlik a vér és egy másik ember próbál segíteni neki. Aztán a gengszterek két autó felé rohantak – egy fekete és egy ezüst – és elhajtottak a helyszínről.

A rendőrök azt mondták, hogy eljutott hozzájuk a felvétel és megerősítették, hogy két ember megsérült az összecsapásban.

A brit www.dailymail.co.uk közben arról ír, hogy egy most nyilvánosságra került jelentés szerint tavaly több merényletet is terveztek Nagy-Britanniában, melyek szerencsére meghiúsultak.

Egy tinédzser, aki terror támadást tervezett Londonban, nevetett azokon, akik virágokat raktak a Westminsteri támadás helyszínére, és azzal viccelődött, hogy felrobbantja Obamát.

Egy 18 évest azzal vádolnak, hogy terrortámadást tervezett egy londoni múzeumban. A bíróságon elmondta, hogy egy ISIS harcoshoz tervezett hozzámenni és Szíriában együtt akartak egy bombás támadást végrehajtani. Ám amikor a leendő férje meghalt, a Nagy-Britanniai támadás felé terelődött a figyelme. Mikor letartóztatták, átadta a terveit a testvérének, Safaa Boularnak, aki tagadja, hogy bármilyen terrortámadást előkészítő műveletben részt vett volna.

Egy tinédzser, Safaa Boular(18) az anyjával, Mina Dich-el és testvérével, Rizlaine Boularral(21) karöltve, az ISIS által inspirált terrortámadást tervezett a British Múzeumnál vagy a Westminsternél, miután meghiúsult a terve, hogy egy dzsihádista felesége legyen Szíriában.

Állítólag ez az első, csak nők által tervezett terrorkísérlet. A testvére már korábban beismerte, hogy támadást tervezett a Westminsterhez, ami állítólag késekkel lett volna végrehajtva. Ám nyomozók bepoloskázták az anya otthonát és így kiderült, hogy a lánya mit tervezett. A rögzített beszélgetésekből volt, ami a Westminsteri támadás napján készült, tavaly március 22-én, mikor öt embert megöltek autóval és késekkel.

Boular eredetileg azt tervezte, hogy Szíriába utazik és öngyilkos robbantó lesz, az ISIS-harcos vőlegényével, Naweed Hussainnal. Azt gondolta, hogy majd együtt fogják elhagyni ezt a világot, kézen fogva, ahogy másokat is magukkal visznek.

De mikor Hussaint megölték Szíriában, a terveit inkább Nagy-Britanniában akarta végrehajtani. Eredetileg azt tervezte, hogy csatlakozik Hussainhez Szíriában és repülőjegyet is foglalt Isztambulba.

Boular állítólag baráti viszonyt ápolt egy női ISIS toborzóval, Umm Isa Al-Amriki-vel, aki Aleppoban volt, és Boular megosztott tartalmakat a Twitteren, amit ez a nő rakott ki, majd később beszéltek is. Al-Amriki, aki egy ISIS-harcos felesége volt, meghalt egy drón támadásban 2016 májusában.

Boular rajta keresztül kiépített egy kapcsolati hálót az ISIS-ben, akik videókat küldtek neki kivégzésekről és propagandáról. Az egyik beszélgetésében, a vőlegénye megkérdezte, hogy hogyan ölné meg Obama elnököt, ha lenne rá lehetősége. Egy másik beszélgetésben, 2016 augusztus 16-án a házasságról, és a gyerekvállalásról beszéltek, és arról a 3000 fontról, amit Hussain küldött neki, hogy állja az útiköltséget.

Hussain azt mondta neki, hogy az öv a legfontosabb és, hogy soha ne hezitáljon, hogy meghúzza, a tűt, mert a becsülete többet ér, mint bárki élete. Mikor Safaa megkérdezte, hogy ettől rögtön meg fog-e halni, azt válaszolta, hogy igen, rögtön. Egy későbbi üzenetben azt mondta, „Mikor megtanítod nekem, hogy hogyan kell használni, ne húzd meg a tűt, oké?” Ezekből az üzenetváltásokból kiderül, hogy Hussain nem zaklatta Safaat vagy próbálta meg rávenni olyanra, amit nem akart. Safaa önként belement abba, amit Hussain talált ki.

Mikor Hussain tavaly április 4-én meghalt, állítólag megpróbált fegyverekhez jutni, hogy Nagy-Britanniában terrortámadást hajthasson végre, és instrukciókat kapott, hogy hogyan használja a fegyvereket.

Az előkészületekből és a rögzített beszélgetésekből úgy tűnik, hogy átlag embereket akart megtámadni, véletlenszerűen, olyan turisztikai látványosságnál, mint ami  British Múzeum, London belvárosában.

Ez egy olyan támadás lett volna, ami nagy pánikot kelt, és súlyos sérüléseket és halált okoz. Azt is elmondta, egy rendőrnek, aki ISIS harcosnak álcázta magát, hogy csak egy autó és egy kés kell, hogy elérje a célját.

Miután elkapták Safaat, az nővérét biztatta, hogy hajtsa végre a támadást helyette, a támadásra „party”-ként hivatkozva.

Április 25-én Safaa nővére, Rizlaine és az anyjuk, túrát tettek a nagyobb látványosságok körül Westminsternél és a következő nap vettek egy csomag kést, amiből az egyiknek 15 cm-es  pengéje volt, továbbá vettek még egy hátizsákot.

Safaa Boular tagadja, hogy terrortámadásra készült volna, míg anyja, és testvére már korábban beismerték bűnösségüket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések