A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hollandia: Évente 1 400 lányt kényszerítenek szexuális rabszolgaságra fiatal migránsok. Van, aki soha sem kerül elő!

A migránsok a lányokat gyakran bedrogozták, leitatták vagy begyógyszerezték, így rávették őket arra, hogy feküdjenek le velük.
Erről általában képeket és videofelvételeket készítettek, ezek segítségével pedigmegzsarolták a kiskorúakat, hogy nyilvánosságra hozzák, amennyiben nem lesznek prostituáltak vagy a szexrabszolgáik– írja a Breitbart a holland Algemeen Dagblad cikkére hivatkozva.
<

z elkövetők túlnyomó többsége marokkói és török származású migráns volt – közölte Gideon van Aartsen, a gyerekek szexuális kizsákmányolása ellen küzdő Watch Nederland nevű civil szervezet egyik tagja.

Van Aartsen szerint ez egy rendkívül jövedelmező üzletág, egy lányon akár napi 800 eurót is lehet keresni.Azok a migránsok, akik futtatják őket, általában kábítószer-kereskedelemmel és fegyvercsempészettel is foglalkoznak.

Marijke van Overveld és Esmee Huijps holland rendőrök kifejtették, hogyévente körülbelül 1400 kiskorú holland lányt kényszerítenek prostitúcióra az országban.Ők átlagban naponta öt férfival kell lefeküdjenek.

A rendőrök tapasztalatai alapján a lányokat arra kötelezik – ha ki akarnak szabadulni – hogy maguk helyet hozzanak legalább három másik lányt.

Olyan futtató is akadt, aki megölte az áldozatát.

Általában alacsonyabb társadalmi státuszú, rendezetlen családi háttérrel rendelkező kiskorúakat kényszerítenek prostitúcióra a migránsok – írja az Algemeen Dagblad.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések