A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Előzetesben a sólyi kislányt megölő gyilkos! Részletes beismerő vallomást tett

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a nyolcéves sólyi kislány meggyilkolásával gyanúsított 16 éves fiút.
Az egész országot megrázta a hétvégi borzalmas eset: a kislány péntek este tűnt el, hatalmas rendőri erőkkel keresték. Később a Séd partján véres ruhákat és egy követ találtak. Néhány órával később lett meg két kilométerrel arrébb a holttest is, a patakon lévő zsilip közelében. Két évvel ezelőtt itt bukkantak egy női holttestre, ez lehet a magyarázat arra, hogy miért kutattak ilyen gyorsan éppen arrafelé a hatóságok. A helyiek is döbbenten állnak az eset előtt, amit tudnak, azt mind a sajtóból tudják. És bár páran azt mondják, az áldozat keze meg volt kötve, a nyakán pedig hurok volt, mások szerint ez csak szóbeszéd.

A gyanúsított egy 16 éves hajmáskéri fiú, akit ma a bíróság előzetesbe helyezett. A bíró megállapította, hogy reális a veszélye annak, hogy a gyanúsított megszökne vagy elrejtőzne, illetve a bizonyítást tanúk befolyásolásával megnehezítené, ezért a nyomozási bíró egy hónapra elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, amelyet büntetés-végrehajtási intézetben kell töltenie. A döntés jogerős – írja a veol.hu.
Puskás István kirendelt védő mindössze annyit mondott, hogy már többször beszélt védencével, a kihallgatásokon és ma is.

– Védem a fiamat, mellette vagyok – ennyit mondott az anya, amikor sírva kijött a törvényszék épületéből hétfőn délután, majd elsietett – írta a portál.

Részletes beismerő vallomást tett a sólyi kislány 16 éves gyilkosa

Visszavitték a gyilkosság helyszínére a rendőrök a 16 éves, hajmáskéri F. Ferencet, akit a 8 éves, sólyi kislány, Adrienn brutális meggyilkolásával gyanúsítanak. Részletes beismerő vallomást tett.

Mint ismert, a pénteken eltűnt kislány holttestére és egy véres kőre a lakhelyétől alig pár kilométerre, Királyszentistván közelében, szombat hajnalban, a Séd partján találtak rá a keresőcsapatok.

A gyilkossággal egy, a környéken ismerősnek számító 16 éves fiút, F. Ferencet gyanúsítják.
A rendőrség hétfőn este hat órakor sajtótájékoztatót tartott, amelyen elmondták:
  • A mai napon visszavitték a fiút a gyilkosság helyszínére. A gyanúsított részletes, beismerő vallomást tett.
  • A rendőrség annyit elmondott, hogy a fiú levetkőztette a kislányt – ezt maga a gyanúsított vallotta be –, ám a sajtótájékoztatón nem közölték, hogy ezt miért tette. A rendőrség úgy fogalmazott, a gyilkosság indítéka „hirtelen kialakult érzelmi töltés”, de részletes magyarázatot nem adtak.
  • Elmondták viszont, hogy nem tudják megerősíteni a nemi erőszakra vonatkozó találgatásokat.
  • A szülők ma láthatták a holttestet, ezzel minden kétség eloszlott az áldozat kilétét illetően. Mint ismert, korábban a kislány édesanyja úgy vélte – az áldozaton lévő ruha miatt –, hogy nem az ő gyermeke az áldozat. Ám ma teljes bizonyossággal felismerték a gyermeket.A rendőrség cáfolta az elterjedt szóbeszédet, miszerint másik kislány is lett volna a fiú fogságában.14 évet be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják F. Ferencet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések