A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dráma: Elvesztette babáját Dolhai Attila felesége

Családi drámájukról mesélt Dolhai Attila felesége, Viktória a Családvarázs legújabb epizódjában. Az asszony élete legnagyobb örömét és bánatát is megosztotta a műsorban.
Dolhai Attila ritkán enged betekintést magánéletébe. Most lányai, Luca, Emma és Anna mellett feleségét, Viktóriát is láthattuk a Családvarázs című műsorban. A máig fülig szerelmes asszony elmesélte, mindig is tudta, hogy számára Attila az igazi, tőle szeretne gyerekeket és vele akarja leélni az életét. Boldogsága mellett pedig életük legnagyobb tragédiájáról is mesélt.

– Emma születése után volt egy újabb terhességem, csak meghalt a baba. Utána valahogy vágytunk rá, hogy legyen. Nem helyette, hanem hogy sokan legyünk. Valahogy akkor tudatosult bennünk, milyen jó, ha sok gyerek van körülöttünk – emlékezett vissza könnyes szemmel Viktória.

Mivel a pár mindig is nagy családra vágyott, a tragédia után bevállalt egy harmadik gyermeket, és azóta boldog családi életet élnek közös otthonukban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések