A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Változóban Merkel Németországa! Hatalmas csapást mért a kancellárra az AFD

A német bevándorlás ellenes AFD kihasználva a legújabb botrányt, melyben kiderült, hogy Oszama Bin Laden egykori testőre annak ellenére Németországban él az adófizetők pénzéből, hogy kiutasították. Itt írtunk róla Több mint 1000 eurós havi segélyt kap Oszama Bin Laden egykori testőre Németországban.
Az ügy hatására, az AfD nekimegy Merkelnek és hatalmas csapást mér rá, mellyel eddigi Merkel szavazók újabb tíz vagy akár százezreit is a saját oldalára állítja.

Alice Weidel Facebookon vírusként terjedő videójában teszi fel a kérdést: Hogy lehetséges az, hogy német nyugdíjasok nem tudják kifizetni a számláikat, miközben a Merkel kormányzat iszlamisták ezreit tartja a német adófizetők pénzéből.

Az AFD hivatalos sajtóközleményt adott ki: Az, hogy milyen sors vár Tunéziában Sami A-ra nem a német adófizetők problémája, ugyanakkor az nem mehet így tovább, hogy iszlamisták tízezreit kell táplálnia a német adófizetőkenk, miközben a saját állampolgárainknak egyre kevesebb marad. Ilyen Merkel Németországa!

Az AFD tulajdonképpen semmi mást nem tesz Németországban, csak azt, amit Orbán Viktor Magyarországon. Meghallja a nép hangját és úgy cselekszik, ami a többség akarata.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések