Hirdessen itt

Újabb sokk Dél-Afrikában! A család békésen sütöget otthon. Egy fél óra múlva afro-amerikai őslakosok gyilkolják és kínozzák őket

Ők lennének a igazi menekültek és ők integrálódni is képesek lennének …
Újabb sokk Dél-Afrikában. A videóban látható fehér nő, férjével és nővérével békésen sütögetnek házuk udvarán. Fél órával később egyikük halott, a többieket összeverték és megkínozták a rájuk szabaduló “hordák”….

Ez ma Dél-Afrika, amiről a főáramú médiában egy szó sem eshet, mert az elkövetők minden esetben azok a feketék, akik ma az országot uralják.

A cikkben a londoni David Thomas nyugdíjas hadmérnök elmondja, miként lőtték át sógornője szívét, amikor felesége nővérével, Heilával együtt Fokvárosban famházukban grillpartiztak.


A kétgyermekes Thomas fejét a téglafalba verték, a kezét-lábát összekötözték, száját betömték és pisztolyt nyomtak a fejéhez. A négerek közben azt ordították, hogy „gyűlöljük a fehéreket”.

A videón látható, ahogyan a család még nevetgél, kezükben borospohár.

Dél-Afrikában született feleségét, Brendát, akinek nővérét előtte agyonlőtték, egy szikladarabbal verték. Kést tettek a nyakához és azzal fenyegették, hogy megölik.
A férj elmondta, hogy Brenda könyörgött a férfiaknak, hogy ne öljék meg, miközben azok folyamatosan kést nyomtak a torkára

Pénzüket elrabolták, de ketten örülhetnek, hogy egyáltalán életben maradtak.

Több ezren követelik már, hogy a dél-afrikai fehéreket fogadja be az USA és Európa, mivel ott lemészárolják őket és elkobozzák földjeiket.

Már több ezer ember követeli, hogy Trump és az USA fogadja be azokat a dél-afrikai fehéreket (búrokat), akik sorra menekülnek el Dél-Afrikából, mióta a feketék vették át az irányítást és kifosztják vagy lemészárolják őket.

Ráadásul törvényt fogadtak el, hogy a fehérek eddig rendben művelt földjeit minden kompenzáció nélkül elkobozzák és odaadják a feketéknek.
Az országban naponta mészárolnak le a legbrutálisabb állati módon egész fehér családokat és gazdákat, de egyébként is borzalmassá vált a közbiztonság. Gyakorlatilag veszélyben van a fehérek élete.

Ugyanilyen kezdeményezést már elindítottak Európában, ahol már 17.000-en Jean-Claude Junckert és Angela Merkelt is arra kérik, hogy segítsen a dél-afikai fehéreknek és Európa fogadja be őket.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések