A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Trump megölésével viccelődött egy demokrata szenátor

Mintha csak a magyar liberális baloldalt hallanánk. Akasztás, főbelövés, hullák ifaplatóra hányása, stb. Miközben a ballib és a jobblik szavazók is helyeselnek és buzdítanak. Hiába vagyunk a XXI. században, hiába van mögöttünk a fasizmus és a kommunizmus a magukat egyébként haladó liberális demokratának tartó emberek egy jelentős része gondolkodás nélkül részt venne a lincselésekben.
Az országszerte – érthetetlen okokból – milliók által követett “The Ellen Show” csütörtöki vendége a demokrata színekben politizáló kaliforniai szenátor, Kamala Harris volt, aki hozta az erkölcsi minimált, hiszen a politikai elit teljes kivégzésével poénkodott.

Harris, akinek az apja jamaicai, az anyja pedig indiai bevándorló, azt a kérdést kapta, ha beszorulna egy liftbe, akkor kivel töltené el az időt legszívesebben: Trump elnökkel, Pence alelnökkel vagy Jeff Sessions igazságügy miniszterrel. A szenátor képes volt azt válaszolni erre pár másodpercnyi gondolkodás után, hogy muszáj valamelyikünknek élve kijönnie a liftből?

Az egészben a legszomorúbb a nézőközönség és a műsorvezető, Ellen DeGeneres reakciója. Ahelyett, hogy elhűltek vagy elítélték volna a kijelentést, hangos ováció tört ki és mindenki tapsolni kezdett, hiszen “jaj, mennyire vicces az elnök és a legfőbb vezetők halálával poénkodni”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések