A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Természetesen a “magyar” ballib EP képviselők, megint saját hazájuk ellen támadtak

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője az ülést követően újságíróknak elmondta, hazugság az, hogy a Fidesz szerint az EP jelentése válasz és bosszú a magyar választások eredményére és arra a kormányzati szándékra, amely meg akarja védeni a magyarságot Soros Györgytől és kötelező betelepítési kvótától.
Ebből is látszik, hogy a Fidesz ott folytatja, ahol abbahagyta a választási kampány végén: hazudik a magyar társadalomnak és hazudik az európai intézményeknek. Vitái során pedig pajzsként tartja maga előtt a magyar nemzetet és rá hivatkozva védi azokat a bűntetteket, amelyeket elkövetett az európai források felhasználása, vagy a magyar demokrácia tönkretétele kapcsán – közölte.

“Roppantul sajnálom és szégyellem, hogy Magyarország belpolitikája, Magyarország kormányzó hatalmi gépezete ilyen helyzetbe hozott mindannyiunkat” – fogalmazott. Ha most jelentkezne Magyarország az Európai Unióba, nem vennék fel – tette hozzá.

Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője magyar újságíróknak a vitát követően elmondta, a jelentés világos képet fest arról, hogy Magyarországon olyan kormányzati politika zajlik, amely tudatosan megtagadja és rendszeresen szembemegy azokkal az értékekkel, amelyekre az Európai Uniót felépítették.

“Nem kell csodálkozni azon, hogy ilyen helyzetben az Európai Unió szükségét érzi annak, hogy megvizsgálja, alkalmas-e még az uniós tagságra Magyarország” – fogalmazott a képviselő.


Itthoni reakciók és elemzések a LIBE jelentésével kapcsolatban:


Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Magyari üzenete…
Okádni kell ezektől!!!!