A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rogán Antal: A migráció veszélyezteti az európai emberek biztonságát

Az összes parlamentbe jutott ellenzéki párt összességében kevesebb szavazatot kapott, mint a Fidesz-KDNP. Logikus lenne folytatásról beszélni, de mi nem folytatásra, új kormányzásra készülünk – mondta Rogán Antal az Origónak adott interjújában.
A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője a lapnak beszélt arról is, a magyar emberek április 8-án kijelölték számunkra a helyes utat. Népesedési problémákat a családok támogatásával kell kezelni, és ezt is fogjuk tenni. A népesedési problémákra a születések számának a növelése a megoldás és nem a bevándorlás – mondta Rogán Antal.

Arra a kérdésre, hogy mennyiben lesz más a most következő négy év kormányzása, mint a korábbi két ciklusé, Rogán Antal elmondta, ez a választás egy nagyon erős felhatalmazást ad a kormánynak.

Amikor 2014-ben megalakult a harmadik Orbán-kormány, akkor mind Európában, mind a világon teljesen más volt a helyzet. Akkor nem volt migrációs válság, nem volt tervben a nemzetállamok meggyengítése, Brüsszel megerősítése és az európai egyesült államok létrehozása. A célok változatlanok, ezt a választók is megerősítették. A megváltozott körülményekhez való alkalmazkodás azonban új embereket és új struktúrákat igényel – ismertette Rogán Antal.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője ismertette,m hogy a miniszterelnök és a Fidesz-KDNP politikai közössége mindenkinek a munkájára számít, de nem ugyan olyan feladatkörben és nem ugyanazon a poszton. A Fideszben régi szokás, hogy nálunk nem pozíciót, hanem feladatot osztanak.

Kétségünk ne legyen afelől, hogy óriási lesz a nyomás, a Soros-hálózat nem adja fel. Magyarországot támadni fogják, idehaza Brüsszelben, valamint a nemzetközi sajtóban is. Óriási lesz a nyomás, hogy a kormány fogadja el júniusban az új európai bevándorlási jogszabályt. De az új brüsszeli menekültpolitika számunka elfogadhatatlan, mert megegyezik a régivel sőt, még annál is rosszabb.Az új európai menekültpolitika lényege, hogy egy állandó mechanizmus keretein belül folyamatosan hoznák be és osztanák szét a bevándorlókat. Mi ebből nem kérünk – mondta az Origónak adott interjúban Rogán Antal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések