A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Micsoda? 3000 forint lesz a Facebook havonta?

Mark Zuckerberg után egy újabb vezető beosztású Facebook-dolgozó is megemlítette, pénzt is kérhetnének az oldal használatáért.

Ez a kijelentés nem csak üres beszéd, a vállalatnál aktívan foglalkoznak a kérdéssel. Zuckerberg az amerikai szenátorok előtti meghallgatásán több kijelentést is tett az oldal fizetőssé válásának lehetőségéről. A vállalat ügyvezető igazgatója, Sheryl Sandberg azt mondta, folyamatosan gondolkodnak azon, milyen formában tudnának szert tenni újabb bevételekre, új bevételszerzési formákkal is, beleértve egy esetleges előfizetést.

A jelenlegi Facebooknál jóval több szolgáltatást nyújtana egy fizetős verzió, de hogy pontosan milyen előnyökkel járna ez, azt nem tudni, ugyanakkor a TechCrunch kikalkulálta, hogy a felmerülő költségek számbavételével nagyjából mi az az összeg, amivel megérné a Facebooknak bevezetni a fizetős verziót úgy, hogy még elérhető árban is maradjon a felhasználóknak. Arra jutottak, hogy körülbelül havi 11-14 dollárt, azaz nagyjából 2700-3500 forintot kérhetnek majd Zuckerbergék az oldal használatáért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések