A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kadyrov megfogadta, hogy börtönbe kerül Trump és Merkel, ha valaha is Csecsenföldre teszik a lábukat

Ha Angela Merkel vagy Donald Trump valaha is Csecsenföldre látogat, akkor letartóztatják őket, és a csecsen területen lévő összes számlájukat befagyasztják, mondta Ramzan Kadyrov, a Csecsen Köztársaság elnöke.
Kadyrov, aki ellentmondásos kijelentéseiről ismert, a Rossiya 24 hírcsatornának adott mélyreható interjú során tette a viccnek tűnő állítást. Amikor megkérdezték arról a lehetőségről, hogy felkerül az Egyesült Államok szankciós listájára azt válaszolta, hogy “ott kell lennie a listán“, és gúnyolódott a nyugati vezetőkön mondván, hogy “már régen szankciókat kellett volna hozni Trump és Merkel ellen.”

“Ha a Csecsen Köztársaságba érkeznek, azonnal letartóztatjuk őket, és börtönbe kerülnek,” – mondta. A csecsen vezető hozzátette, hogy nem tart a nyugati szankcióktól, mivel nem rendelkezik olyan eszközzel, amelyekre a nyugati nemzetek rátehetik a kezüket, és nem látogat ezekbe az országokba.

Az interjúban, melyet kedden este sugároztak, Kadyrov számos hazai és nemzetközi kérdésről beszélt, többek közt az etnikai csecsenek szerepéről Szíriában az orosz hadseregben és az iszlám által jóváhagyott poligám házasságokkal kapcsolatban kialakult véleményéről.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések