A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így mutyizik Juhász Péter, hogy kikerülje az adófizetést! Megdöbbentő levelezés!

Juhász Péter pénzt gyűjt, hogy ki tudja fizetni a senkit sem érdeklőd pártjának jelentős tartozását. A pártvezér korábban szembekerült már a NAV-val és úgy tűnik a vér nem válik vízzé.
Tulajdonképpen adománygyűjtő roadsohw-nak tekinti a mindenki ellenes tüntetéseket Juhász Péter, aki a megmozdulásokon kalapozott össze 100 milliónál is nagyobb összeget.

Ezek egy része után elvileg ugye adót kellene fizetnie az Együttnek, vagy akár magának Juhász Péternek is, de a pártelnök ügyes! Ki akarja cselezni az adóhatóságot. Legalábbis erre enged következtetni az a levelezés, amit egy olvasónk küldött el nekünk.
Szóval így. Ha 150 ezernél kisebb az adomány, akkor az adómentes. Ha a 300 ezres támogatás három darabban jön akkor nem kell utána adózni. Na, de kinek nem kell? A levelezés folytatása:
Ezek ugye privát bankszámlák, vagyis annak kellene adót fizetnie, aki a pénzt kapja, adott esetben Juhász Péternek. De ő ugye külön szól, hogy 150 ezer alatt nem kell adót fizetni, vagyis ha igaz, akkor csalásra buzdítja a támogatóit. És Juhász rendes. Segít az érdeklődőnek, hogy miként lehet ezt okosban megoldani.
Ennyi. Trükkök, csalások, ügyeskedések… Így gyűjtenek pénzt és ha igaz, akkor vesznek el a közösből. Együtt…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések