A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így koldul Juhász Péter, hogy vissza tudja fizetni a kampányfinanszírozást

Juhász Péter szerda délelőtt élő videóban jelentette be, hol áll most a gyűjtés, amit azért indítottak el, hogy ne a párt elnökségi tagjainak kelljen visszafizetnie teljes egészében a 150 milliós kampánytámogatást.
"Nagyon szép tőletek, hogy egy nap alatt körülbelül 1800-an utaltatok kb. 24 millió forintot az öt számlára, illetve a párt számlájára. Azért öt számlát adtunk meg, mert egy ember egy év alatt adómentesen 150.000.- forintot adhat bárkinek adományként. Ha azonban esetleg ennél nagyobb összegű támogatásra is van lehetőséged, akkor kérlek, azt oszd el a számlák között." - írta Facebookon Juhász.

A 150 millió forint egyébként a bejegyzés alapján úgy jön ki, hogy megnézték jogászok, és az egyéni választókerületi támogatásokat nem kell személyes vagyonnal felelősséget vállalni, így csak a listára elköltött 150 millió forintot kell visszafizetniük személyesen.



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések