Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Gundel Takács igent mondott a VIASAT-műsorra

Sok produkcióban láttuk már Gundel Takács Gábort, főként műsorvezetőként, ma este pedig egy új oldalát ismerjük meg: egyszerre lesz szakértő és zsűri a VIASAT3-on.
Az Ide süss! legújabb részében találkozhatnak a nézők Gundel Takács Gáborral, aki a tőle megszokott humorral segíti a versenyzőket a napi feladat során. Ezúttal ugyanis a Gundel-palacsintát kell újragondolniuk az amatőr cukrászoknak, a TV2 műsorvezetője pedig örömmel mondott igent, amikor a VIASAT3 meghívta.

Gundel Takács Gáborról nem mindenki tudja, hogy vérrokonságban áll a híres Gundel Károllyal, egészen pontosan ő az anyai dédapja. Az iskolában még csak Takács Gáborként ismert műsorvezető később, a karriere elején vette fel a nevet, mivel akkoriban volt már egy Takács Gábor nevű kollégája a Magyar Televíziónál.

„Édesanyám  Gundel Márta, tehát anyai ágon vagyok tagja a Gundel családnak.  Dédapám, Gundel Károly hozta létre a városligeti éttermet, az ő nevéhez fűződik a Gundel-palacsinta is, de valójában az ő édesapja, Gundel János  alapította a vendéglátós dinasztiát” – mesélte a műsorvezető korábban több alkalommal is, és mindig hozzáteszi, hogy messze esett az alma a fájától, mivel ő nem tud főzni és legalább nem is próbál.  
A Gundel-palacsinta kapcsán Gundel elárulta: nem kell meggyújtani, hiszen akkor „kiég” belőle egy igencsak értékes összetevő, a rum. A lángoló palacsinta  csupán turistalátványosság, mert nem attól karamellizálódik a palacsinta tetejére szórt cukor, hogy meggyújtják, hanem attól, hogy tálalás előtt egy rövid időre a sütőbe kerül.

Itt megnézheted, hogyan segíti Gundel Takács Gábor az amatőr cukrászokat:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések