A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Forradalom kezdődhet Franciaországban, miközben az őrült cionisták újra megpróbálják kirobbantani a 3. Világháborút

Az őrült vallási fanatikus cionisták, akik már évek óta próbálják kirobbantani az Armageddont, újra kudarcot vallottak a legutóbbi kísérletük során, ezúttal Szíriában. Most komoly következményekkel szembesülnek, talán egy kezdődő forradalommal Franciaországban.
Mielőtt belemennénk a részletekbe, ne felejtsük el, mivel is van itt dolgunk. A józan, valóságra támaszkodó emberek számára nehéz megérteni, hogy a nyugati politikai és pénzügyi intézményeket eltérítették a vallási fanatikusok, akik megpróbálják a bibliai próféciákat a saját értelmezésük alapján beteljesíteni az emberiség 90%-ának meggyilkolásával és a túlélők rabszolgasorba taszításával. Mindazonáltal a bizonyítékok túlnyomó többsége azt mutatja, hogy pontosan ez történik.

Nem vesszük sorra még egyszer az összes bizonyítékot; csupán az amerikai elnök, Donald Trump vejét, Jared Kushnert említenénk meg. A Kushner család vásárolta meg a New York-i 666 Fifth Avenue-i épületet a piaci árak fölött.

És igen, annak ellenére, hogy megpróbálták visszatartani ezt az információt az összeesküvést nélkülöző weboldalaktól, meggyőződhetünk arról, hogy a Lucent Technologies található az épületben, amely a beültethető RFID chipet fejlesztette ki. Itt van egy tudományos cikk arról, hogy milyen célt szolgálnak ezek a chipek (VIA).

Emlékeztetnünk kell magunkat arra is, hogy Kushner tagja a radikális Chábád szektának, amelynek célja, hogy minden követőjének mintegy 2800 rabszolgája legyen, miután az emberiség többségét megölték. Más szavakkal, tényszerűen megerősíthetjük, hogy az Egyesült Államok elnökének veje egy olyan csoport tagja, amely valójában a következő bibliai próféciát próbálja valóra váltani:

Jelenések 13:16-18

“Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;


És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson [semmit,] hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

Itt van a bölcsesség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.”

Ezen a ponton érdemes megemlíteni az olvasóknak, hogy ez a vers az Újszövetségből és nem a zsidó Ószövetségből származik, tehát ez nem zsidó cselekmény, és ezek az emberek nem igazi zsidók, hanem a Sátánt imádják. Ismét aktuális a régi idézet, hogy “Az igazság furcsább, mint a fikció“, ami kiderült, hogy igaz.

Most elkezdhetjük a legfrissebb eseményeket megismerni. Először nézzük meg az alábbi fotót, melyen Trump látható, ahogy a Chábád vezetőivel találkozik március 29-én (via):
Miután találkozott ezekkel az emberekkel, Donald Trump jelezte, hogy vonakodik az őrült tervükkel együttműködni bejelentve, hogy az USA kivonul Szíriából. Szóval mi történt? Miért rendelte el mégis hirtelen Trump a támadást pontosan péntek 13-án?

A CIA és más források szerint az a válasz, hogy a kazár cionista őrültek, akik kétségbe vannak esve az irányító hálózatuk szétesése miatt, tömeges kampányt hajtottak végre, hogy belekényszerítsék az Egyesült Államokat és Oroszországot a 3. Világháborúba, és így kirobbanthassák a régóta tervezett Armageddonjukat.

A legfontosabb a Donald Trump ügyvédje, Michael Cohen ügyvédi irodájában április 9-én tartott razzia volt. A razzia célja az volt, hogy olyan anyagokat találjanak, amelyekkel Trumpot zsarolják, és ezzel arra kényszerítik, hogy támadást indítson az orosz csapatok ellen Szíriában és kirobbantsa a 3. Világháborút, CIA és Pentagon források szerint. Mivel Trump Atlantic City kaszinói 1991-ben, 1992-ben, 2004-ben és 2009-ben csődbe mentek, és mivel Trumpot valószínűleg orosz gengszterek és más kétes karakterek segítették ki, kétségtelen, hogy sok zsaroló anyagot találtak.

Az amerikai hadsereg a következő képpel válaszolt a razzia éjszakáján.

“Az üzenet az, hogy az Egyesült Államok hadserege határozottan Trump elnök mögött áll,” és “az összeesküvéshez intézett üzenetet a bal oldalon álló 9, jobb oldalon pedig a 11 magas rangú tiszt jelzi,” – Pentagon források szerint.
Az amerikai hadsereg azonban mégis végrehajtotta az április 13-án elrendelt Szíria elleni támadást az orosz katonasággal és a szíriai kormánnyal kötött megállapodás miatt, magyarázzák a források. Ebben az egyezségben az amerikai hadsereg három engedélyezett célpontot kapott Szíriában – egy bontási célra kijelölt épületet és két üres légibázist – annak érdekében, hogy megfosszák a cionistákat attól a lehetőségtől, hogy kiteregessék Trump szennyesét, ugyanakkor elkerülve a világháborút.

Ráadásul a “szíriai rakéta csapás előkészíti az utat az amerikai csapatok kivonásához, és Trump Twitter üzenete a ‘küldetés elvégzéséről’ idősebb George Bushnak és a szeptember 9-e mögött állóknak szólt,” – mondják Pentagon források.

A kazár sátánisták (cionisták) már olyan sokszor kiáltottak farkast, hogy a szíriai kormány a saját népét támadta meg ideggázzal (legalább 6-szor), hogy már az agymosott többség sem hisz már a hazugságaikban. A legutóbbi támadás után az egyik mém bemutatta, milyen nevetséges a hivatalos történet, amikor megjegyezte: “Azért bombázzuk Szíriát, mert Szíria bombázta Szíriát“.

És ott van a Fehér Ház sajtótitkára, Sean Spicer, aki azt mondta hétfőn, hogy “Az Egyesült Államok célja … hogy megbizonyosodjunk arról, hogy destabilizáljuk Szíriát.”


Az Egyesült Államok hadserege újabb lépést tett a kazár média ellen, miután sikerült lemondásra kényszeríteni Martin Sorrell-t, a WPP, a világ legnagyobb reklámcégének vezetőjét a múlt héten, Pentagon források szerint. Továbbá a Harvey Weinstein botrány “elhomályosította a Disney vezérigazgatója, Bob Iger elnöki ambícióit,” – jegyzik meg.

Ráadásul még komolyabb visszahatása lesz ennek a támadásnak a széles körben bizonyított hazugságok alapján. Az első áldozatok valószínűleg az Egyesült Királyság és Franciaország kazár maffia rabszolga kormányai lesznek.

A helyzet Franciaországban különösen kritikus. Fabrice P.J. Dubordieu, a Francia Nemzeti Átmeneti Tanács külügyminisztere, a tanácshoz fordulva elmondta, hogy a francia hadsereg és a rendőrség a nyílt lázadás szélén áll a “csaló kormány” ellen.

Dubordieu szerint, amikor Emmanuel Macron francia elnök egy ellopott választás során került hatalomra, azonnal háborút kezdett a “nagy tiszteletnek örvendő Pierre de Villiers tábornok ellen, aki 2017. július 19-én lemondott.” François Lecointre tábornok, akinek hírnevét a “sok piszkos afrikai művelet” szennyezte be, és akit “nem tisztelnek a társai“, a hadseregben tapasztalható feszültségek “egyik oka“, mondják.

Az átmeneti tanács arról számol be, hogy sztrájkokra fog sor kerülni az igazságszolgáltatásban, a rohamrendőrségnél és a rendőrségnél.

A bírák és az ügyvédek fel vannak háborodva, és munkabeszüntetéseket szerveznek, mert az úgynevezett “igazságügyi reformok” erodálják a hatalmukat és korlátozzák az emberi jogokat, mondják.

Azt állítják, hogy a Compagnies Républicaines de Sécurité vagy a lázadás elleni rendőrség számára nem engedélyezi a törvény a sztrájkot, ezért inkább közösen beteget jelentenek, mert kimerültek a francia diákok, a szakszervezeti dolgozók és a környezetvédők elleni küzdelemben, akik közül sokan a családtagjaik.

A 100 ezer fős Francia Nemzeti Őrség rossz kapcsolatot tart fenn Macronnal a kormánya kezdete óta, és készen áll arra, hogy letartóztassa az egész rezsimet. A helyzet annyira rossz, hogy Macron 500 uniós katonát állomásoztat a Francia Gárda Versailles-i laktanyájában, mondják (via).

Ezen kívül a tanács jelentéseket kapott arról, hogy a belga és a német határok mentén zsoldosok állomásoznak Franciaországban. “A külföldi és / vagy irreguláris erők felbérlése valójában árulás – ha nem is törvény szerint, legalábbis népünk és katonai személyzetünk számára,” – mondja Dubordieu.

A Macron által elrendelt szíriai támadás tovább súlyosbítja a helyzetet, mondja Dubordieu. “A csaló kormányunk Aszad szíriai elnököt hibáztatja olyan hírszerzési információkat idézve, amihez nincs hozzáférésünk,” – jegyzi meg. Végül a francia hadsereg azt mondta, hogy nem küldhet egyetlen repülőgép-hordozót, hogy részt vegyenek a támadásban, “mert javítás miatt a dokkban voltak,” és inkább egy kisebb hajó lőtt ki néhány jelképes rakétát.

Mindenesetre az átmeneti tanács azt mondja, hogy nagy erőfeszítéseket tesznek május 5-ig. “A montpellieri és a strasbourgi egyetemek hallgatói a közgyűléseik során az Elysée-palota megszállását választották,” mondja Dubordieu. “Valószínűleg más egyetemek hallgatói is hamarosan követik majd,” – tette hozzá. Macron a maga részéről azt tervezi, hogy a távoli Dél-Csendes-óceán Új-Kaledónia térségében rejtőzik el, jegyzi meg.

“A Francia Köztársaság határozottan egy súlyosan degradálódott módban van! Az átmenet közeledik,” – zárja Dubordieu.

A brit média szerint a helyzet Theresa May brutális kormánya számára az Egyesült Királyságban szintén egyre inkább törékennyé válik, miután a lakosság kevesebb mint egynegyede támogatta Szíria “nyilvánvalóan értelmetlen” megtámadását. May a támadást a parlament szavazása nélkül hajtotta végre, mert “tudta, hogy elveszíti“ (via1, via2).

A japán Shinzo Abe rabszolga kormány, miközben nem vett részt a legújabb szíriai bohózatban, szintén imbolyog Abe korrupcióban és háborús bűnökben való részvétele miatt. Jelenleg is hatalmas napi tüntetések vannak a japán parlament előtt, ahol a lemondását követelik (VIA1, VIA2.).

Időközben, ahogy a régi rend összeomlása folytatódik, a dél-csendes-óceáni térségben a különböző haditengerészetek nagy lépéseket tesznek egy együttműködőbb világ felé, ázsiai CIA források szerint. A következőt jelentették:

“A haditengerészetek Csendes-óceánra való bejutásának valódi oka az, hogy a titkos űrprogramban használt ritkaföldfémeket óriási mennyiségben találták meg a közelmúltban mintegy 600 mérföldre Tokiótól délre és keletre Japánban, ami elegendő fémet jelent egy évtizedekig tartó űrprogramhoz.

A probléma ezeknek a fémeknek a begyűjtése az akár 3000 méteres mélységből, ahol a nyugdíjas francia kapitány Jacques Cousteau dolgozott, amikor meghalt. Most a régi Calypso hajóját ismét felújították és frissítették a legmodernebb technológiával, és a régióban segített az amerikai, kínai és orosz katonai hajókkal együtt, amelyek csúcstechnológiát képviselő víz alatti radar rendszerekkel vannak felszerelve.

Úgy tűnik, hogy a Dél-Kínai-tenger fenekén is nagy mennyiségben találhatók ritkaföldfémek, köztük nagy mennyiségű platina más platina csoport fémekkel együtt. Ez egy másik ok a kínai nagy vízalatti fal létrehozására a Kínai Köztársaság által 1947-ben létrehozott Nine-Dash vonal körül.”

Ezen erőforrások megszerzése kapcsán Pentagon források szerint “a Vanuatu vulkánkitörés visszatarthatja Kínát bármilyen katonai bázis építésétől Ausztrália közelében“.

https://phys.org/news/2018-04-vanuatu-island-evacuate-volcano-erupts.html

Utolsó megjegyzésként, Barbara Bush haldoklik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések