A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fordulat: szombaton még egyszer megjelenik a Magyar Nemzet – Mondjuk a részleteket

A Magyar Nemzet szombaton még egyszer megjelenik egy rendkívüli lapszámmal.
Mint az köztudott, a Magyar Nemzet 80 év után megszűnt, utolsó nyomtatott száma szerdán jelent meg. Azóta felröppentek olyan hírek is, hogy Milkovics Pál, a Csehországban aktív magyar médiavállalkozó megvenné a lapot tulajdonosától, Simicska Lajostól – ezt Milkovics nem cáfolta, de nem is erősítette meg.

A napilap most egy utolsó, rendkívüli lapszámmal készül szombatra – tájékoztatott a főszerkesztő, György Zsombor egy Facebook-posztban. A bezárt lap munkatársai és támogatói a kormányellenes tüntetés előtt gyűlnek majd össze az újság alapítójáról, Pethő Sándorról elnevezett budapesti utcában. Bár nem a megszokott formában, de a szokásos terjedelemben és húszezer példányban tervezik kinyomtatni a lapot. Ingyenesen terjesztik majd, ám a nyomdaköltséghez még 400 ezer forint hiányzik, így ehhez az interneten szerveznek gyűjtést.

György Zsombor közleményét változatlanul közöljük:

„Tisztelt Olvasóink! Kedves Barátaink!

Azt, hogy a Magyar Nemzet sorsa mi lesz, ebben a pillanatban nem tudhatjuk még biztosan. A szombat délután 4 órára a budapesti Pethő Sándor utcába meghirdetett találkozónkhoz időzítve rendkívüli számmal jelentkezünk. Vagyis: most szombaton biztosan lesz nyomtatott Magyar Nemzet, még ha nem is teljesen a megszokott formában. Küzdünk, utolsó lélegzetünkig! A lapot a megszokott terjedelemben, húszezer példányban fogjuk kinyomtatni és ingyenesen fogjuk terjeszteni. Aki el tud jönni a rendezvényre, biztosan kap belőle, aki pedig tud, vigyen magával több példányt is, terjessze környezetében.

Mindez sajnos nincs mégsem teljesen ingyen, a nyomdaköltséghez 400 ezer forint még hiányzik. Ha tudtok, segítsetek. Aki úgy érzi, rá tud szánni valamennyi pénzt erre a kiadványra, kérem, írjon erre a címre: mnszamizdat@gmail.com

Jelezze azt is, amennyiben túlfizetés történik, mi legyen a pénz sorsa: arányosan visszautaljuk, vagy fordítsuk jótékony célra. Személyemet tudom egyelőre csak garanciaként kínálni. Aki megosztással, a hír terjesztésével tud segíteni, az is nagyon sokat tesz azért, hogy egyszer élhető világot teremtsünk magunknak. Rajtunk is múlik.

Köszönjük!”
(HVG)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések