Ejha! – Simicska húszmilliós Audival kenyerezte le Vonát

Ejha!
Nem akár­mi­lyen autót, egy 20 mil­liós AUDI A6-ost ka­pott a Job­bik ve­zére a mil­li­ár­dos­tól, full luxus fel­sze­re­lés­sel, hű­tött-fű­tött bőr­ülé­sek­kel. És egy na­gyon is be­szé­des rend­szám­mal…

Csak a hifiberendezés került 2 millióba Vona Gábor gondosan eltitkolt luxusautójában. Összességében 20 millió forint felett van a bőrüléses Audi A6-ára, de ez nem számított, hiszen ajándékba kapta szolgálataiért cserébe,  mentorától Simicska Lajostól, aki lényegében megvesztegette a gyönyörű és méregdrága autóval.
A milliárdos első lépcsőben így korrumpálta Vonát, így fizette ki a Jobbik elnök politikai “átvedlését” és engedelmességét, azt hogy látványosan megtagadott mindent a  párt korábbi nemzeti radikális múltjából.

Simicska a reá jellemző színpadias gesztussal különleges, egyedi rendszámot is készíttetett a Jobbik elnökének, a győzelemre szánt  Vezérnek.
A beszédes VEZ 001-es rendszámot kapta a luxusautó, alig 180 000 forintért.

“Legyen inkább a Tomi nevén!”

Vona csak azt kérte, hogy ne írassák a nevére a kocsit, inkább papíron kerüljön jó barátja, Faragó Tamás tulajdonába, majd ha nyugodtabb idők lesznek átíratják..
Faragó Vona állandó gyöngyösi kampányfőnöke és barátja, régi kétes hírű fickó, az éjszakai élet császára, aki néhány éve még játékautomatáival uralta a környék szerencsejáték piacát. Amikor Vona bevitte a Jobbikba a párt régi aktivistái közül többen azonnal kiléptek, mondván, hogy maffiózókkal nem közösködnek.

Ha a “Vezér” úgy óhajtja akkor a “maffiózó” Faragó a kocsit azonnal felküldi a Jobbik Bécsi úti luxusgarázsába, hogy a pártelnök használhassa a VEZ 001-es csodajárgányt. Máskülönben  Gyöngyösön a saját házában rejtegeti a nem mindennapi “ajándékot”, amit Vona természetesen a vagyonbevallásában sem tüntetett fel.
Ha a falak beszélni tudnának... Budapesten a Jobbik Bécsi úti luxusirodájának garázsában rejtegetik a VEZÉR 001-es 20 milliós Audiját. Ide hozzák fel Gyöngyösről, ha Vona úgy kívánja.

(Forrás: ripost.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések