A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutálisan meggyilkolt egy kismamát, hogy kivágja belőle a magzatát

Brutális kegyetlenséggel gyilkolt meg egy mexikói nő egy fiatal kismamát. A tettes előbb megfojtotta áldozatát, majd felvágta a méhét és ellopta annak meg nem született gyermekét.
A 20 éves Jessica Gabriela N. a közösségi portálokon keresztül ismerte meg gyilkosát, Cinthia Fatima N-t, akivel azért találkozott Tampico városában, mert az babaruhákat ígért neki.

Szülei azonban rögtön tudták, hogy valami baj történt vele, mikor pár óra múlva sem tért haza, nem reagált az üzenetekre, telefonhívásokra, így értesítették a rendőrséget eltűnéséről.

Jessica Gabriela N. holttestét végül gyilkosa, Cinthia Fatima N. lakásán találták meg a nyomozók, de arra még ők sem voltak felkészülve, amit ott várt rájuk. A fiatal kismamát megfojtották, majd felvágták a hasát, hogy kivegyék belőle a magzatot.

A gyilkos mindezt azért tette, hogy meg tudja magyarázni férjének, hogy miért nem fog megszületni saját gyermekük, akit egy hónappal korábban veszített el, de nem merte elmondani. Úgy tervezte, hogy azt hazudja, a magzat az ő gyermekük volt, de halva született.
A hatóságokat a helyi kórház értesítette, mikor egy nő, aki Cinthia Fatima N nővérének adta ki magát, bevitt egy halott csecsemőt az intézménybe azt állítva, hogy testvére szülte otthon, de már halva jött a világra – írja a Mirror.

A nyomozók úgy vélik, hogy a gyilkos már korábban felvette a kapcsolatot az interneten keresztül több kismamával is, hogy megölje és elvegye magzatukat, de mindeddig nem járt sikerrel.

A nő férjét, Omar Eriquet szintén letartóztatták, de azt egyelőre nem tudni, pontosan mivel is vádolják. Helyi értesülések szerint általában messze dolgozott a családtól, csak ritkán járt haza, míg felesége nevelte három gyermeküket otthon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések