A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brit kommentelők tömegei védik Magyarországot

A napokban látott napvilágot a hír, miszerint az uniós Kohéziós Alapból a kelet-közép-európai államok kárára forrásokat írányítanának át Dél-Európába. Mindez leginkább hazánkat és Lengyelországot érintené a legkérzékenyebben – számol be róla a brit Express. A leírtak hatalmas felháborodást váltottak ki a brit kommentelők körében, szerintük mindez egy büntetés a visegrádi országok számára, mert nem hajlandók befogadni az illegális bevándorlókat.
A brit online portál kommentelőinek kifejezetten nem tetszett Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnökének terve. Ennek hangot is adtak és majdnem egybehangzóan tiltakoztak ez Európai Unió (EU) kelet-közép-európai államait sújtó “büntetése” ellen.

A brit lap cikke alatt rengetegen egyszerűen csak undorukat fejezték ki az EU-val kapcsolatban, és örömködtek, hogy kilépnek az unióból. Abban is egyetértettek a kommentelők, hogy ez egy büntetés a visegrádi országok számára, mert nem hajlandók befogadni az illegális bevándorlókat. Voltak azonban olyanok akik részletesen levezették, hogy miért antidemokratikus a brüsszeli vízfej által írányított EU, és miért sokkal demokratikusabbak a V4-ek tagországai.
Szemezgessünk a legjobbakból:
“A címnek inkább annak kéne lennie: Az EU a kelet-európai országokat bünteti, azért mert nem engedik, hogy a migránsok elnyomják saját lakosságukat. Az EU úgy próbálja csődbe vinni a szuverén országokat, hogy először fejlesztési forrásokat biztosít nekik, majd elvonja ezeket, amikor nem úgy cselekszenek, ahogy ők (EU) szeretnék.”
“Ez büntetésnek hangzik inkább, vagy a szokásos EU fenyegetésnek a kelet-európai országokkal szemben, egyszerűen azért mert nem fogadnak be a németek által invitált menekülteket.”
“Tehát most – mindenfajta vita vagy közös egyeztetés nélkül – az anti-demokratikus Juncker és EU azért akar más országokat megbüntetni, mert nem hajlandók befogadni a Merkel-féle illegális bevándorlókat? Egész pontosan Magyarországot, ahol Orbán Viktor visszautasította, hogy keresztény országát egy teljesen iszlamista pöcegödörré változtassák.”
“Mi a helyzet Drunker (Juncker egyik brit beceneve, iszákossága miatt kapta – a szerk.), a vesztegetéseid nem működnek keleten? Ezért inkább megpróbálsz nyugaton hűséget vásárolni?”
“Csak úgy mint ahogy a jó, öreg Szovjetunió megromlott és összeomlott, az EU-ra is ez a sors vár.”


“Ha egy megfelelő okra vártak ahhoz, hogy kilépjenek: itt van. A kelet-európai országoknak most az elszegényedett Dél miatt kell fizetniük. Ez egyszerűen hihetetlen. Most újra egy olyan diktatúrával állunk szemben, amely erejéből kifolyólag háborúval fenyeget. Teljesen igaz, ez az igazi arca ennek a korrupt kartelnek, amit EU-nak hívunk. Hála Istennek, hogy mi már kilépünk, minél korábban annál jobb.”
“Macron szavai annyit tesznek: úgy ugrálsz, ahogy mi fütyülünk. Lengyelországnak és Magyarországnak inkább csatlakoznia kéne az Egyesült Királysághoz.”
“Juncker úgy fog megbukni, mint az ember aki tönkretette az EU-t, imádom”
“Milyen undorító rezsim az EU. Egy kis szerencsével azonban, a Brexit, Trump, Olaszország, Ausztria és a Visegrádi Négyek legyőzik. Teljesen egyetértek.. Juncker arcát nézve a hányinger kerülget, bármikor amikor meglátom.”
Figyelő nyomán

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések