A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bármit csinál Soros, akárhány szövetségese van, Magyarország nem hátrál

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten újságíróknak azt mondta: a történelmi jelentőségű, és történelmi győzelmet hozó magyar választás után elég érdekesen alakulnak az európai fejlemények.  
A külügyminiszter négy pontot sorolt fel:
  • egyesek kétségbe vonják a magyar választás végeredményét, annak ellenére, hogy az első és a második helyezett között 1,7 millió szavazat volt;
  • az Európai Parlament szabadságjogokkal foglalkozó bizottságának Magyarországgal szembeni eljárása négy nappal a választás után;
  • egy héttel a választás után Soros György Brüsszelbe utazott az Európai Bizottság alelnökéhez;
  • végül egy nappal Soros György brüsszeli látogatása után az Európai Parlament a Globális Migrációs Kompakt támogatásáról tartott plenáris ülést.

Kedden az Európai Parlamentben egy határozattervezet is “előkerült”, amely a migrációt emberi jogként kívánja beállítani, és a migráció pozitív hatásairól értekezik. Az európai parlamenti vita is világosan mutatja, hogy Brüsszel és az ENSZ ugyanazt akarják, azt, hogy illegális bevándorlók jöjjenek Európába – emlékeztetett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések