A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az IMF brutális törvényjavaslatot fogadott el: ez végveszélyt jelenthet hazánk számára?

Brüsszel nem nyugszik, a harc folytatódik. Most a legfelelősségteljesebb magyarnak lenni!
Mióta új választások voltak, és egy igazi, erős legitimitású nemzeti kormány került az ország élére, azóta nem nyugszanak a külső erők.

Magyarországot megpróbálják minden létező eszközzel ellehetetleníteni.

Arra számítottak a választások előtt, hogy bele tudnak majd jelentősebb mértékben avatkozni a különféle titkos árnyszervezeteiken keresztül, és megdönteni a kormányt, hogy aztán a kvótajavaslatot átnyomják a politikán, így megszüntetve hazánk végső ellenállását.

A terveiket azonban egy Orván Viktor nevű ember, és mögötte sok millió magyra keresztülhúzta.

Brüsszel teljesne megszégyenült, azonban nem felejt.

Azóta a magyarok elleni hadjárat igazi gőzerőre váltott… Folyamatosan támadják hazánkat, miközben megpróbálnak már az eredeti bevándorlási kvótánál is több menekültet elhelyezni a határainkon belül, és erre kötelezni a kormányunkat.

Most pedig az IMF új szabálykeretet fogadott el, mellyel könyebben tudják felmérni a korrupció jelelgéz és mértékét más országokban.

Ez azért fontos, mert Brüsszel azzal vádolja hazánkat, hogy dúl a korrupció, holott az EU maga a korrupcióra alapul, arról nem beszélve, hogy nem beszámítható, részeg politikusok vezetik, lásd Juncker.

z új rendelkezések július 1-jével lépnek életbe. Az IMF-nek nincs jogosultsága vizsgálódni korrupciós ügyekben, de lehetősége van némi nyomást gyakorolni pénzügyi segélyprogramjain keresztül.

Ukrajna esetében például nemcsak reformok bevezetésétől tette függővé a kiegészítő pénzügyi támogatás folyósítását, hanem a kelet-európai országot átható korrupció elleni valódi fellépést is feltételül szabta.

Sokak szerint ez egy újabb egyértelmű lépés Magyarország ellen.

Az EU most több fronton támad. Egyrészt ledobta a politikai atomot, és megvonhatja hazánk szavazati jogát az EU-ban, másfelől elzárhatják a pénzcsapokat.

Azzal fenyegetőznek, hogy csak akkor maradhat ez az egész büntetés nélkül, ha engedünk a kvótának, ergo feladjuk a hazánkat…

A Világ Titkai nyomán

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések