A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Agyonverte szobatársát egy nyilvántartott, de le nem tartóztatott dzsihadista – Elmenekült

Agyonverte a szobatársát egy migráns Párizs egyik elővárosában, Morigny-Champigny-ben. Ő maga szólt a rendőröknek – igaz, legalább több nappal a gyilkosság után -, majd mire megérkeztek, elmenekült. Kiderült, egy nyilvántartott terroristáról van szó.
A migráns agyonverte szobatársát. Ezután legalább két napig együtt lakott a holttesttel, majd hívta a rendőrséget. Mire megérkeztek – állítólag nem siették el valamiért -, a gyilkos már nem volt a lakásban. Elmenekült. Tudják, hogy kicsoda, már egy napja üldözik, de nem találják.

A gyilkosság azért keltett különösen nagy felháborodást Franciaországban, mer a gyilkos úgynevezett S-kartonnal rendelkezett. Ez azt jelenti, hogy veszélyt jelent a közrendre.

Ebben az esetben ez sokszorosan igaz, hiszen egyrészt rablásért már ült börtönben, és mint dzsihadista is nyilvántartották. Vagyis, egy erősen terroristagyanús bűnözőről volt szó.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések