A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A világ azt kérdezi: "Amerika megőrült?"

Az angolszász világ jelenlegi vezetése úgy tesz, ami csak őrültnek nevezhető, miután egyik hamis  állítást teszik a másik után egy hiábavaló kísérlet részeként, hogy kirobbantsák a 3. Világháborút. Ezt azért teszik, mert a jelenlegi vezetés szó szerint a túlélésért harcol, ahogy az igazságszolgáltatás elkerülhetetlenül közeledik hozzájuk. 
Ezért láttuk az utóbbi időben, hogy Theresa May brit miniszterelnök hisztérikus állításai szerint Oroszország idegmérget használt az Egyesült Királyságon belül, amit saját kormányának szakértői tagadnak. Ez az oka annak is, hogy Donald Trump amerikai elnököt vagy zsarolással kényszerítették vagy becsapták, mint egy idiótát, hogy hamisan azt állítsa, hogy a szíriai kormány ismét a saját polgáraira támadt vegyi fegyverekkel.

A vádak mindkét esetben a bűncselekmények valódi elkövetőitől származtak. Az Egyesült Királyságban a hírszerző szolgálatok saját emberei állították elő az idegmérget, erősítették meg a CIA és az MI5 forrásai. Az orosz ENSZ küldött Vaszilij Nebenzya az Egyesült Királyság magatartását “abszurd színháznak” nevezte.

Szíria esetében az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság ügynökeit véletlenül rajtakapták, hogy tiltott vegyi fegyverek birtokában vannak (1).

Az orosz külügyminiszter, Szergej Lavrov a maga részéről számos ország véleményét összegezte a Trump igazgatás amerikai külpolitikájáról megjegyezve, hogy “nagyon ellentmondásos“, “tisztázatlan“, és olyan emberek irányítása alatt áll, akik közül egyiknek sincs egy évnél több tapasztalata (2).

Az általános benyomás az, hogy a Trump adminisztráció az elmúlt évek során elért összes jelentős nemzetközi megállapodással ellentétesen cselekszik anélkül, hogy valódi alternatívát mutatna fel, értett egyet több forrás.

Ráadásul Trump amerikai kereskedelmi tisztviselői, akik a Pentagon tanácsával szemben dolgoznak, kereskedelmi harcot hirdettek Kínával szemben, melyet matematikailag csak elveszíthetnek. A kínai kormány már ígéretet tett arra, hogy az “utolsókig harcolnak bármilyen áron.”

Tehát mi folyik itt valójában? A válasz természetesen az, hogy a nyugati vezetők csoportja, akik a hamis terror elleni háborút és a különféle beavatkozásokat hozták nekünk, rettegnek, hogy elvesztik a hatalmat, és következésképpen számos háborús bűncselekménnyel fogják megvádolni őket. Ez az igazi ok, amiért együttesen irracionális és hisztérikus módon járnak el.

Az Egyesült Államokban továbbra is a legintenzívebb a helyzet, mivel egy be nem jelentett de facto polgárháború tombol ott. A háború a fasiszta, kazár maffia frakciót sújtja, amely megrendezte szeptember 11-ét, az iraki háborút és Fukushimát azon hazafiak ellen, akik helyre akarják állítani a demokráciát és a jogállamiságot nyugaton.

A korábbi polgárháborúk nyílt harcától eltérően ez a tömeges agykontroll ellen folyik, beleértve a pénzt, a propagandát, a kiberhadviselést, a célzott gyilkosságokat és a nemzetköziesített csatákat a különleges erők között.

A Facebook, az Amazon, a Google, a Twitter és a Microsoft ellen folyó támadások, még akkor is, ha ezek az internetes óriások cenzúrázni próbálják a világhálót, csak egy látható aspektusát jelentik ennek az új típusú háborúnak.

Létezik egy űrháború és ezoterikus dimenziója is van, ami a felszíni populáció számára kis léptékben látható, mintha egy hajón élő emberek néznék, ahogy tengeri szörnyek küzdenek, ami többnyire víz alatt történik.

A legfrissebb ilyen esemény a Tienkung-1 kínai űrállomás lezuhanása volt, ami mögött az Egyesült Államok hadserege áll, megtorlásként az amerikai hadihajók közelmúltbeli balesete miatt, melyeket látszólag a kínaiak manipuláltak, CIA források szerint. Most három amerikai repülőgép-hordozó csoport indul a Dél-Kínai-tengerre, hogy szembeszálljon egy hatalmas kínai harci csoporttal, a CIA-forrásai szerint.

Valójában azonban a két csoport közös ellenséggel néz szembe, mondják Pentagon források. A legtöbb akció víz alatt és titokban zajlik, a források szerint.

CIA források szerint “a valódi oka a nyugati katonai hatalmak kardcsörgetésének az, hogy úgy tűnik, Kína lesz a Dél-Kínai-tenger irányításáért folytatott küzdelemben a győztes nemzet.”


Az alábbiakban a helyzetről szóló CIA jelentést foglaljuk össze:

“Körülbelül 5 billió dollár értékű áru az, amely évente áthalad a Dél-Kínai-tengeren. Az áruk mozgását ellenőrző ország alapvetően 5 billió dollárt és mindent ellenőriz, ami ezzel jár.

A Népi Felszabadító Hadsereg haditengerészete elkezdett kiépíteni egy tenger alatti aktív és passzív érzékelő hálózatot, amely akár 3000 méteres mélységben helyezkedik el. Ezek egy újonnan kifejlesztett cementbe vannak ágyazva, amely különleges polimert tartalmaz, és jelenleg a világ legjobb cementje. A víz alatt akár 150 évig is megmarad anélkül, hogy tönkremenne. Ez a masszív projekt víz alatti bázisokat foglal magában, amelyek speciális kamerákat és mélyvízi platformokat tartalmaznak.

A tengerfenéken pedig speciális hidrofonokat és mágneses anomália detektorokat tartalmaz. Ez segít az ellenséges tengeralattjárók és hajók autonóm felderítésében és nyomon követésében. A vízi utakon a hozzáférést megakadályozó zóna létrehozását a biztonság szempontjából kulcsfontosságúnak tartja Kína.

Ez a projekt 2016-ban kezdődött és most fejeződik be. Ez a peremfal teljesen körülveszi a Nine-Dash vonalat, amelyet Kína 1947-ben egyoldalúan kihirdett, mint történelmi tengeri területe. Ez a Dél-Kínai-tenger 2 millió négyzetkilométernyi területének 90% -át teszi ki.

Volt néhány cikk, de nem igazán részletesek. Van néhány YouTube videó, de ezek valójában nem az igazi történetet mondják el.

A Zee News-ban a közelmúltban a következő cikk jelent meg:

Amit sehol nem mondanak el a hírekben, hogy a kínai víz alatti fal a vietnami partvidék 7 km-es körzetétől egészen Brunei partvidékének 25 km-es körzetéig terjed. Egyetlen kormány sem akarja nyilvánosságra hozni ezt a valóságot. (Ezt az információt egy olyan embertől kaptam, aki ott volt a helyszínen és látta, hogy hol vannak).

Van még egy hír ezzel a történettel kapcsolatban, ami csak nemrég jelent meg. A Dél-Kínai-tengeren még több amerikai és kínai katonai manőver kezdődött, a két ország között megkezdett állítólagos ‘kereskedelmi háború’ miatt.

Az igazi kérdés az, hogy vajon miért nem hozták nyilvánosságra és állították le két évvel ezelőtt? Vagy Kína valóban történelmi tengeri jogokkal rendelkezik a Dél-Kínai-tenger legnagyobb részén? Eddig úgy néz ki, hogy igen.”

A legmagasabb szintű kínai hírszerző tisztviselők elmagyarázták, hogy Kína csak a történelem során tulajdonában lévő területet követeli vissza, amíg a nyugati hadihajók a 19. században el nem vették őket. Meg kellett építeni egy védelmi vonalat, ahol az óceán 3000 méter mély volt, hogy tengeralattjáróik észrevétlenül mozoghassanak. “A cél annak biztosítása, hogy egyetlen ország se számolja el magát vagy gondolja úgy, hogy elmenekülhet egy Kína elleni megelőző nukleáris csapás után,” – magyarázta egy korábbi politikai tisztviselő.

Most már világos, hogy az aranyfedezetű jüanban denominált olaj határidős kereskedelem március 26-i indítása Sanghajban a kínaiak legalább egy évtizede gondosan előkészített lépése volt. Ez 2008-ban kezdődött, amikor a kazár maffia azzal fenyegette Kínát, hogy elvágja a közel-keleti olajat és blokád alá vonja a partvidékét, ha megpróbálja bedönteni az olajdollárt.

A 2011. március 11-i támadással Fukushimában megpróbálták megfélemlíteni a japánokat és megakadályozni őket abban, hogy a Bnak of Japan-t államosítsák, ami az olajdollár rendszer kulcsfontosságú mozgatója. Így a kínaiak tanultak Fukushimából és megépítették a víz alatti kínai falukat, hogy megakadályozzanak egy hasonló támadást.

A kínaiak emellett elkezdték az olajat beszerezni Afrikából, Oroszországból, Dél-Amerikából és más országokból, hogy felkészüljenek a nagy lépésükre. Januárban az oroszországi napi 600 ezer hordó kapacitású olajvezeték befejezése volt az egyik legutolsó darab, amelyet a helyére kellett illeszteni (3).

Ezt a kínai lépést az olajdollár ellen nem szabad összetéveszteni az Egyesült Államok ellen irányuló lépéssel. Valójában azon körülbelül 700 kazár maffiózó ellen irányul, akik az olajdollár irányítását használják fel az emberiség rabszolgsorba taszításához.

Tény, hogy az USA-ban élő hazafiak valójában együtt küzdenek az ázsiai szövetségeseikkel, hogy felszabadítsák az amerikai népet. Éppen ezért semmisítettek meg egy “víz alatti bázist Malibu mellett Kaliforniában, ami április 5-én egy 5,3 magnitúdós földrengést eredményezett,” – Pentagon források szerint.

Az Egyesült Államok hadserege egy tengerfenéki bázist semmisített meg, amely részt vett azokban a támadásokban, amelyek a titokzatos tűzeseteket okozták a közelmúltban Észak-Kaliforniában. Nem mondták meg, hogy kié volt a bázis, de ez nyilvánvaló, és talán másokat is finanszírozott a kazár maffia kaliforniai ága.

Ez az, amiért az amerikai katonaság biztosította, hogy minden kazár maffia főnököt eltávolítsanak a Federal Reserve Board igazgatótanácsából. A New York-i Federal Reserve Bank új elnöke, John Williams már nyilvánosan kijelentette, hogy az amerikai monetáris politikának olyan új célokat kell alkalmaznia, mint a medián jövedelem, ahelyett, hogy a készpénzt átadnák a kazár oligarchák által ellenőrzött magánbankoknak. A “medián jövedelem” cél alapvetően azt jelenti, hogy a pénzt az átlagos amerikaiaknak adják az ezoterikus elit helyett (4).

Emellett a kazárok és “a pénz a semmiből létrehozása” elleni lépések részeként az Egyesült Államok Kongresszusának egy törvényjavaslatot nyújtottak be, amely előírja, hogy az amerikai pénznek aranyfedezetűnek kell lennie. (Olyan arany, amit az amerikai nép ázsiai barátai nyújtanak, a Fehér Sárkány Társaság forrásai szerint.) Ezen a ponton titkos tárgyalások vannak folyamatban, ami “több billió dollárt” fog eredményezni, hogy segítsen újjáépíteni az Egyesült Államokat, mondják a tárgyalásokon részt vevő források (5).

Van egy erősen alulreprezentált afrikai dimenziója is ennek a drámai harcnak a kazár nagyurakkal szemben. Ezen a téren a zimbabwei elnök, Emmerson Mnangagwa a múlt héten Kínába látogatott, és kijelentette, hogy országa egy kínai fejlesztési modellt fog elfogadni (6).

Az új rendszerre való felkészülés elősegítése érdekében folytatódik a kazár maffia ellenőrző hálózatának szisztematikus tisztogatása az Egyesült Államokban. Ennek része egy támadás a földalatti alagutak hálózata és Jeffrey Epstein “pedofil-sziget” rejtekhelyei ellen. Ezt követte a Bill Clinton egykori amerikai elnököt kiskorú szeretőkkel ábrázoló fényképek kiszivárogtatása (bár ezeket az internetről törölték időközben).

Hamarosan Kaliforniában is lehetnek háborúk. “A baloldali Kalifornia nem heverte ki a DOJ pereket, valamint a helyi önkormányzatok lázadását,” – Pentagon források szerint. “Amerikai csapatokat küldhetnek a kaliforniai felkelés leverésére,” – teszik hozzá. “A nemzeti gárdát elküldték a mexikói határhoz, hogy leállítsák a terroristákat, a bandákat, a drogokat, a fegyvereket és az ember- és gyermekkereskedelmet,” – jegyzik meg.

Megkezdődött a második amerikai forradalom.

Benjamin Fulford

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések