A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A magyar fiatalt Angliában, az iszlamizáció veszélyeiről akar beszédet mondani, ezért muszlim bűnözők közé zárták, majd kiutasították

Nagy-Britannia, mely egykor a szabad világ egyik védőbástyájának számított, ma már öles léptekkel halad az orwelli rémálom irányába. Ennek a szégyenteljes útnak volt egy újabb állomása, az Identitás Generáció egyik magyarországi vezetőjének, Bódi Ábelnek a kiutasítása. 
Bódi Ábel múlt hét pénteken utazott Londonba, hogy a mozgalom osztrák vezetőjével, Martin Sellnerrel közösen tartsa meg előadását a brit Identitás Generáció rendezvényén. A lutoni repülőtéren azonban a gépről leszállva gépfegyveres rendőrök fogadták, majd órákon keresztül vallatták. Papírjait elvették, táskáját átkutatták. Ezután 18 órás fogvatartás várt rá, ami után kitoloncolták az országból. Igazolványait csak gépének ferihegyi leszállása után kaphatta vissza.

Martin Sellner még nála is sokkal rosszabbul járt, őt ugyanis egy olyan fogdában helyezték el, ahol hetente követnek el halálos késeléseket a kiutasításukra váró migránsok, az erőszak pedig mindennapos. Ezen kívül – az uniós állampolgárokat megillető alapjogokat megsértve -, azt is megtagadták tőle, hogy bárkinek telefonálhasson. Sellner végül vasárnap délben indulhatott csak haza.

Bódi lapunknak elmondta, hogy kihallgatása során az általa elmondottakat többször is tévesen jegyezték le, és azokat csak többszöri kérés után voltak hajlandók kijavítani. Ezután a brit hatóságok úgy határoztak, hogy tervezett beszéde és jelenléte „komoly veszélyt” jelent a brit társadalomra, ezért kiutasítják az országból. Ez már csak azért is nevetséges, mert gondolatait egy privát, zártkörű rendezvényen mondta volna el.

A kihallgatás egyik érdekes aspektusa az volt, hogy az eljárást vezető rendőrtiszt többször is rákérdezett arra, hogy fél-e az Antifától (antifasiszta radikálisok), tartott volna-e attól, hogy megtámadják a rendezvényüket. Bódi erre nemmel felelt, ugyanis ha igent mondott volna, a rendőrség betiltotta volna a helyi rendezvényt, arra való hivatkozással, hogy nem tudják szavatolni annak biztonságos lebonyolítását.
Tehát Angliában az Antifa szabadon randalírozhat, a rendőrök pedig nem lépnek fel ellenük, hiszen rájuk hivatkozva minden jobboldali rendezvényt meg lehet akadályozni azzal a kijelentéssel, hogy „nem tudják garantálni a biztonságos lebonyolításukat”. Ami tehát Angliában megvalósult, az lassan Orwell legvadabb elképzeléseit is túlszárnyalja.

Miután a csoport magyarországi tagjai megtudták, hogy Bódi Ábelt lefogták, elmentek a brit követséghez, hogy átadják nekik egy 1984 című George Orwell kötetet, azzal a kommentárral, hogy “Ez ez regény, nem pedig instrukció”.

A brit hatóságok eljárása már csak azért is érthetetlen, mert miközben egy erőszakmentes szervezet törekvéseit ilyen szinten eliminálják, addig az országban a rendőrség és az állambiztonsági szervek tudtával működő több ezer dzsihadista szervezettel szemben nem tesznek semmit.

A hazai Identitás Generáció vezetőjével már korábban is készítettünk egy riportot. Február 13-án ugyanis egy hatalmas molinót helyeztek el az ELTE Lágymányosi Campusának B épületén, amin a „Tévedni genderi dolog” felirat volt olvasható. A szervezet tehát nem csak az iszlamizáció, de a hazai fiatalságot mérgező gender ideológia veszélyeire is fel kívánja hívni a figyelmet.

Így élnek halnak most az angolok:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések