A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

27 éves Fidesz szavazó vagyok… miért nem nyilatkoztathatom ezt ki, anélkül, hogy leharapná a fejem egy vérengző baloldali?

A minap baráti körben beszélgettünk. Beszélgettünk a családpolitikáról, arról, hogy milyen jó most a “katásoknak”, beszéltünk a kétharmadról.
Arról beszéltünk, hogy mennyi Fidesz szavazó van, mégis félve vállalja fel az ember a munkahelyén vagy széles körben, hogy jobboldali. Ezt megerősítette bennem az, amit az elmúlt napokban látok, hallok, tapasztalok.

Az ellenzék annyira hangos, támadó, dühös és durva, hogy egy vitát se ér meg, inkább hallgat a Fidesz-szavazó.

Pedig ésszerűtlennek látom azt, ahogy kezeli az ellenzék a választásokat, ahogy két lábbal tapossa a demokráciát, miközben követeli azt.

27 éves vagyok.

22 éves koromban már rég dolgoztam. Eszembe se jutott szidni a kormányt, pláne míg az állam pénzén tanultam.

27 éves vagyok.

Boldog nő vagyok. Nem elnyomott, nem kihasznált. Nem szeretem a feminizmust, nem szeretem azokat, akik a melegházasságot hirdetik, nem szeretem, ha a normális családmodellt elavultnak titulálják. Nem szeretem, ha lenéznek azért, mert férjhez mentem és gyereket szültem, mert ez a legcsodálatosabb dolog az életemben.

27 éves vagyok.

Van egy boldog otthonunk. Nekünk sikerült felvenni a CSOK-ot is, anélkül kétlem, hogy sikerült volna ilyen hamar. Továbbá a gyerek utáni adókedvezményt és az első házasok kedvezményét is megkapjuk. Utóbbiak olyan juttatások, amik mind a bejelentett és ledolgozott munka adójából kerül hozzánk vissza. Na végre, hogy nem alanyi jogon jár mindenkinek! Gondolok itt a “notórius munkátlanokra”, meg az olyanokra, akik nulla adót nem fizettek be életükben, mégis kivennének a közösből. Mindenki vegye kezébe a sorsát, a segítséget pedig köszönje meg szépen.

27 éves vagyok.

Imádom a lányomat, és nagy ajándék, hogy itthon lehetek vele ovis koráig.

27 éves vagyok.

Igenis bele akarok szólni, hogy milyen Magyarországon nőjön fel a lányom. Nem, nem akarok migránsokat. Nem akarom, hogy lássa, ahogy férfiak nőként, nők pedig férfiként viselkednek. Nem akarom, hogy normálisnak gondolja az aberrált dolgokat.

Egészséges, boldog és elégedett életet szeretnék a lányomnak.

Én ezt miért nem nyilatkoztathatom ki, anélkül, hogy leharapná a fejem egy vérengző baloldali?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések