A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Valaki kifizette Lagzi Lajcsi tartozását

Szerdán kezdődött volna meg Lagzi Lajcsi büntetőpere, melyben a mulatós királyt gáz-, víz- illetve áramlopással vádolták. A tárgyalást azonban a bíró elnapolta, mert állítólag a vádlottak ügyvédei túl későn kapták kézhez a nyomozati iratot, ezért nem volt elég idejük alaposan felkészülni. Azonban az ügy hirtelen újabb meglepő fordulatot vett – írja a blikk.hu.
Lajcsi ügyvédje benyújtott három dokumentumot, amelyben az érintett közműszolgáltatók igazolják, hogy a zenésznek már nincs tartozá­sa feléjük.

„Társaságunknak a szerződésszegéssel okozott kára, megállapodás alapján megtérült, így az ügyeket lezártként kezeljük”  – írta az egyik szolgáltató, hozzátéve, hogy a megállapodás szerint a kötbér és a műszaki beavatkozások költségére viszont még igényt tart. A többi szolgáltató dokumentumai is hasonló tartalommal bírnak, valamint az is olvasható bennük, hogy nem élnek polgárjogi igénnyel a vádlottakkal szemben.

A friss iratok alapján azt hihetnénk, hogy maga Lagzi Lajcsi döntött úgy, hogy befizeti a több százmilliós adósságot, azonban nem így történt.

Lajcsi és ügyvédje ugyanis cáfolták a Borsnak, hogy ők fizették volna ki a tartozást.

˝Én nem fizettem ki semmit˝ – jelentette ki határozottan Lagzi Lajcsi.

Ügyvédje megmagyarázta, hogy mégis mi történhetett a közel százmillió forintnyi tartozás.

˝A fogyasztó rendezte azt. A vádiratban öt fogyasztási hely és öt közműszolgáltató szerepel, több szerződésről van szó. A fogyasztók gazdasági társaságok, de ezek egyikének sem tulajdonosa, sem Galambos Lajos, sem a többi vádlott˝ – magyarázta dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések