A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb visszaléptetésért fizetett volna a Jobbik

A Jobbik a kisgazdák központi irodájának rezsijét, valamint jogászaik munkadíját is fizette volna. Egyetlen feltételük volt: a kisgazda jelöltek lépjenek vissza a Jobbik javára. A kisgazdák nem lépnek vissza, inkább feljelentést tesznek választási bűncselekmény miatt – írja a Mandiner.
A TV2 Tények című műsorában Paulina László a Kisgazdapárt alelnöke azt állította, hogy a Jobbik különféle anyagi juttatásokat ajánlott fel a pártnak, cserébe a visszalépésükért. Az ezt igazoló dokumentum a Mandiner birtokába jutott, amelyben tisztán kivehetők a vállalások és az a rész is, ami azt taglalja, hogy csak akkor lépnek életbe a vállalások, ha a párt visszalépteti jelöltjeit.
„Vállalások a Jobbik Magyarországért Mozgalom részéről az FKgP irányába” című dokumentum azonban alátámasztja Paulina állításainak tényszerűségét. A dokumentumban az áll, hogy a Jobbik a választási eredménytől függetlenül vállalja, hogy „finanszírozza 2 jogász munkadíját (a Jobbik Jogi Osztályának díjszabási táblázata alapján)”, valamint vállalja azt is, hogy fizeti a kisgazdák budapesti irodájának rezsiköltéségét – olvasható a Mandineren.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések