A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Távozik Friderikusz Sándor! Eddig tartott karrierje a rádió éterében!

Megszűnik Friderikusz Sándor vasárnapi műsora a Music Fm-en. a műsor alig két hónapja indult, Friderikusz ezzel tért vissza – néhány alkalmi szereplést leszámítva -hat év kihagyás után a médiába.
Kiss Anikó, a rádiót működtető Prodo Voice Studio Zrt. vezérigazgatója pénteken azt mondta: Mostantól vasárnap délelőttönként 9 és 12 óra között visszatér az éveken át megszokott, zeneközpontú műsorstruktúra. A vezérigazgató hozzátette, a Music FM teljes stábja sok sikert kíván a Friderikusz Vasárnap című műsor esetleges folytatásához, mivel van létjogosultsága egy olyan adón, amelyhez műsorstruktúrájában, arculatában és hangzásában illeszkedni tud - írja a 24.hu.

Friderikusz rádióműsora három órában volt műsoron minden vasárnap, az első órában egy kevéssé ismert, de életművével figyelemre méltó személyiséget mutattak be, volt életmese és a műsor utolsó harmadában a hallgatók telefonálhattak problémáikkal.

Friderikusz január 21-én tért vissza rendszeres műsorral a média világába a Music Fm-en.

Ma derült ki az is, hogy Pachmann Péter műsorvezető március 15-ével távozik a Jazzy Rádiótól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések