A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rátámadt lázárra Bécs szocialista városvezetése, aztán durva választ kaptak!

Az osztrák Der Standard írja, hogy a bécsi Városházán felháborodást váltott ki a Lázár-féle videó. 
Brauner azt közölte, hogy a miniszter által megfogalmazott állítások hamisak és sajnálatos módon idegenellenesek. Amúgy pedig csak azt kívánhatja a magyaroknak, hogy a városaik olyanok legyenek, mint Bécs.

A magyar kormányellenes sajtó gúnnyal és kárörömmel reagált a magyar vezető Facebook-bejegyzésére. Aki ugyanakkor alaposan megnézte a filmet, az neves, nagy cégek feliratait láthatta az állítólag teljesen kicserélődött negyedben. A politikus azt sem bizonyította, hogy beszélt volna két migránssal, aki nem tudott németül.

Az egész persze a hazai közönségnek szól a választások előtt, ám a bécsi szociáldemokrata tartományi szervezet titkára szerint a magyar kampánynak semmi keresnivalója Ausztriában.

Megjegyezte: Orbán Viktor pártja a csattanós hódmezővásárhelyi blama után nem riad vissza attól, hogy teljesen valótlan rémképet fessen Favoritenről és bizonyos csoportok ellen uszítson. A politikus bocsánatkérést követel Lázár Jánostól – írja a lap.

Aztán jött a sajnálatos csattanó: Még javában hőbörögtek a bécsi szocialisták, mikor egy afgán bevándorló négy embert megkéselt Bécsben. Északabra onnan, ahol lázár videója készült.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések