Hirdessen itt

Pánik Ferihegyen! Csúszdán menekítették a repülő utasait – Videó!

Csúszdán kellett kimenekíteni az utasokat a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről induló gépről.
A MNO információi szerint az egyik utasokkal teli gépet vontatni készültek, ám a vontatást végző gépből származó füst a repülőgép már bekapcsolt hajtóművein keresztül pillanatok alatt az utastérbe jutott, ahol pánik alakult ki (a legtöbb utasszállító repülőgép levegőt nyer a hajtóműből, persze abból a szakaszból, ahol még az üzemanyagot nem fecskendezték be, és ezt a nagynyomású és meleg levegőt más rendszerekhez, főként a légkondicionálóhoz használja).

Az utasok a vészkijáratokon keresztül, felfújható gumicsúszdákon hagyhatták el a repülőt. Az MNO úgy tudja, sajnálatos módon az egyik utas szerencsétlenül járt, és kiesett a csúszdából, őt azonnal kórházba szállították. Információnk szerint a sérült egy 39 éves nő, akinek az állapota válságos.

A lap információi szerint a szerencsétlenül járt gép a Smart Wings légitársasághoz tartozik, ám az utasok eredetileg az El Al izraeli légitársaság – pontosabban annak partnere, az Izair – péntek reggeli, Tel Avivba tartó járatán utaztak volna. Ám a gépe meghibásodott és a Smart Wings biztosított csere gépet. Az El Al szerződött földi kiszolgálója a Malév Ground Handling (amely ismert elavult gépparkjáról, az évek óta elhalasztott reorganizáció miatt), így a Smart Wings gépét is ez a társaság mozgatta volna (és nem az ő szerződött partnere, a török Celebi) – ismerteti a portál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések