A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Migráns gyilkos: „De hát én csak egy nőt vertem agyon”

Egyelőre csak szikrái vannak a nyugat-európai társadalmak lázadásainak a tömeges migráció miatt, de bármikor elfajulhat a helyzet – hangzott el Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című kötetének magyarországi bemutatóján, írja az Origo.
A lap részletesen beszámol Bayer Zsolt publicista és Földi László biztonságpolitikai szakértő véleményéről, hogy mostanra Európa lelke Közép-Európában található.

„De hát én csak egy nőt vertem agyon” – ez, az Ausztriában barbár gyilkosságot elkövetett migráns védekezésnek szánt horroridézete is szerepel a hazánkban most megjelent, a PestiSrácok.hu által magyarul kiadott Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című oknyomozó kötetében.

A könyvbemutatón Bayer Zsolt a kiadványra utalva azt mondta, Németországban nem engedélyeznek kinyomtatni egy könyvet, és ebben minden benne van. Ulfkottét a vele szemben álló oldal megpróbálta a demokrácia és a szólásszabadság legnagyobb dicsőségére ellehetetleníteni, befeketíteni, majd pedig a végén betiltani. Földi László, biztonságpolitikai szakértő szerintNémetországban mára több városnegyed irányítása fölött átvették az uralmat a migránsok.A szakember szerint nem hipotézisekről írt a szerző, hanem tényekről, ezért kötelező olvasmánnyá tenné – olvasható az Origo cikkében.

Ha megnézzük a mai nyugat-európai demográfiai adatokat, akkor világos, hogy nem a levegőbe beszélt az a török képviselő, aki szerint 20 év múlva a muszlimok többségben lesznek Európában – hívta fel a figyelmet Bayer Zsolt. A publicista elmondta, hogy Németországban 600 ezer olyan illegális migráns van, aki nem kap tartózkodási engedély, de nem tudják őket kiutasítani. Ha Nyugat-Európának ez kell, akkor hajrá, de nekünk el kell kerülnünk ezt a helyzetet – írja a portál.

A lap kitér arra is, hogy Földi László szerint az iszlám európai térhódításában alapvető szerepe volt a nyugat-európai politikai elitnek. A felelősség megállapítását meg kell tenni, mivel többek szerint háború folyik, így nem lehet várni. Kijelentette, hogya történelem már bebizonyította, hogy a kereszténység és az iszlám nem tud egymás mellett létezni.Úgy látja, tudatos üzleti betelepítés folyik Európába, és ennek a fő felelősei a politikusok.

Az 1950-es évek óta zajlik a tervszerű betelepítés Európába, és aki megpróbált ellenállni, azt rögtön nácinak kiáltották ki – mondta Bayer Zsolt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések